Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 13.10.

espoo

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana,Sellosali, espoo13.10. Klo 15:00

Ricky-Tick Big Band

Julkinen Sana

keikka

Huippusuosittu Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana tekee pitkään odotetun paluun keikkalavoille lokakuussa. Jazzin ja hip hopin suurkokoonpano juhlistaa syksyllä julkaistavaa kolmatta albumiaan julkaisukiertueella.

Liput alkaen 39,50 € + toimitusmaksu, Lippupiste

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana,Sellosali, espoo13.10. Klo 19:00

Ricky-Tick Big Band

Julkinen Sana

keikka

Huippusuosittu Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana tekee pitkään odotetun paluun keikkalavoille lokakuussa. Jazzin ja hip hopin suurkokoonpano juhlistaa syksyllä julkaistavaa kolmatta albumiaan julkaisukiertueella.

Liput alkaen 39,50 € + toimitusmaksu, Lippupiste

helsinki

DDT Jazzband 60v Juhlakonsertti,Aleksanterin teatteri, Bulevardi 23-27, helsinki13.10. Klo 14:00

DDT Jazzband

keikka

DDT Jazzband täyttää ensi syksynä uskomattomat 60-vuotta! Juhlakonsertit pidetään Aleksanterin teatterissa lauantaina 13.10.2018 klo 14.00 ja klo 19.00. Konserteissa kuullaan orkesterin suosikkeja ja uudempaa ohjelmistostoa. Perinteikkään kulttuuritalon näyttämöllä nähdään solisteina myös valovoimainen Annimaria Rinne (voc) sekä kärkimuusikkomme Joonatan Rautio (ts) ja Antti Sarpila (cl, ts).

DDT Jazzband on Suomen merkittävin traditionaalista jazzia soittava orkesteri. Sen musiikilliset juuret ulottuvat 1910 –luvun New Orleansista 1950 -luvulle. Bändin monipuolisen ohjelmiston tyylisuuntia ovat Dixieland musiikki, Chicago Jazz ja Swing. Vahvoja esikuvia ovat mm. Louis Armstrong, Dutch Swing College Band (alkuperäinen), Jelly Roll Morton,Eddie Condon ja Duke Ellington. Jazzin historiaa kunnioitetaan, mutta taiteelliselle tulkinnalle jätetään tilaa. Tavoitteena on luoda tässä ajassa toimivaa musiikkia, jonka perustana on traditionaalisen jazzin perintö.

Juhlakonsertissa esitetään monipuolinen ohjelmisto, joka koostuu orkesterin perinteisistä suosikeista ja uudemmasta ohjelmistosta. Vieraileva laulusolisti on Annimaria Rinne, joka on tullut tunnetuksi jazz- ja viihdekonserttien upeana tähtenä. Hänen kiinnostuksensa jazziin ja swingiin tulee esikuvien, kuten Peggy Lee, kautta. Lauluopintonsa Annimaria suoritti New Yorkissa. ”Minulla on vähän teatraalinen tapa tehdä ja tulkita musiikkia”, toteaa Annimaria, joka kuuluu Rinteen näyttelijäsukuun. 

Juhlakonsertti klo 14.00, liput 37,00-39,50 eur, sis. käsittelykulut 

Juhlakonsertti klo 19.00, liput 37,00-39,50 eur, sis. käsittelykulut 

Pyörätuolipaikkojen varaus suoraan Aleksanterin teatterin lipunmyynnistä p. (09) 676 980. Avustaja veloituksetta.

pietarsaari

Yellowjackets feat. Luciana Souza,Schaumansali, pietarsaari13.10. Klo 19:00

Yellowjackets

keikka

Yellowjackets tekee ensimmäistä kertaa yhtyeen 33-vuotisen historian aikana albumin sekä kiertueen vokalistin kanssa. Brasilialainen grammy-nominoitu laulaja Luciana Souza on mukana Yellowjacketsin syyskuussa julkaistettavalla levyllä "Raising Our Voices", joka tulee olemaan yhtyeen 25. levy. Tämä yhteistö vie Yellowjacketsin kokeilemattomalle polulle. Luciana Souzan ääni tuo yhtyeen tuttuun tyyliin uuden syvyyden, joka vaikuttaa yhtyeen "soundiin" ja vie sitä uuteen suuntaan.

Liput 49 €

Russell Ferrante – keys
Bob Mintzer – sax
Dane Alderson – bass
William Kennedy – drums
Luciana Souza – vocals

tampere

Vuokko Hovatta Kolmisin,TTT-klubi, tampere13.10. Klo 22:00

Vuokko Hovatta Kolmisin

keikka

'Pysykää sängyssä sunnuntaisin' ilmestyy 21.9. ja saamme näin TTT-Klubilla nauttia Tampereen-levynjulkaisukonsertista.

Akustisen ja omaleimaisen soundin omaava Vuokko Hovatta Kolmisin yhdistää mielenkiintoisella tavalla kolme erilaisista taustoista tulevaa muusikkoa sekä Riina Katajavuoren värikkäät, vivahteikkaat ja paikoin humoristisetkin tekstit.

”Kuulin Aten ja Panun duoa Lavaklubilla Panun isännöimällä Panurama-klubilla keväällä 2016 ja olin myyty heidän soundistaan”, Vuokko Hovatta kertoo yhtyeen synnystä. ”Samaisessa paikassa, Kansallisteatterin Lavaklubilla, olin myös joitain vuosia aiemmin tavannut Riinan ja ehdottanut hänelle yhteistyötä. Nyt olemme tässä.”

Ohjelmiston sävellyksistä vastaavat vibrafonisti Panu Savolainen ja alttoviulisti Atte Kilpeläinen. Lavalla he luovat yhdessä Vuokko Hovatan kanssa ainutlaatuisen matkan tunnustellen elämän herkkyyttä. Illassa soi melodisia jazzista ja popista hengittäviä lauluja ja rakkautta vibrafonilla, alttoviululla ja ihmisen äänellä.

Show klo 22, ovet klo 21:30.

Liput 18€

turku

Tomi Nikku – trumpetti
Joonas Tuuri – kontrabasso
Sami Nummela – rummut

Vuonna 2013 perustettu Bowman Trio täyttää pian jo viisi vuotta soittajien nuoresta iästä huolimatta. Syksyllä julkaistavalla toisella pitkäsoitollaan trio kurottaa yhä omaleimaisempaan suuntaan – unohtamatta kokoonpanolle ominaista minimalistisuutta ja akustisuutta. Bowman Trion musiikki on kuvitteellisen seikkailijahahmo J. Bowmanin inspiroimaa, ja yhtyeen uudet kappaleet kertovat kesästä, vapaudesta ja väsymyksestä. Musiikillisesti trion ilmaisu on svengaavaa, tarttuvaa ja vivahteikasta.

"Jokin tässä kiehtoo. Ja ihan pirusti.” – Kouvolan Sanomat

Liput: 17 € / eläkeläiset 14 € / opiskelijat 10 €, Tiketti

Lipunmyynti myös ovella klo 18 alkaen.

Lisätiedot: www.flamejazz.com