Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 11.10.

helsinki

Different Moments -levynjulkaisukonsertti,Musiikkiteatteri Kapsäkki, helsinki11.10. Klo 19:00

keikka

Different Moments – Music of Joe Davidow featuring Seppo 'Paroni' Paakkunainen, with Jone Takamäki, Uffe Krokfors, Tom Nekljudow & special guests

Svart Recordsin julkaiseman Different Moments –albumin julkaisukonsertti. Different Moments sisältää Joe Davidow'n säveltämää musiikkia, levy on kokoelma vuosien varrella syntyneitä, useita eri projekteja varten sävellettyjä teoksia. Yhteistyö Paroni Paakkunaisen kanssa on musiikillisen sisällön kantava teema, luovaa improvisatorista ilmaisua joka kuulostaa nyt tuoreemmalta kuin kenties koskaan. Konsertissa esiintyvät Paroni Paakkunainen ja Jone Takamäki lukuisissa erilaisissa saksofoneissa, Joe Davidow pianossa, Uffe Krokfors bassossa ja Tomi Nekljudow rummuissa. Lisäksi lavalla tullaan näkemään vierailevia muusikoita. Liput Lippupisteestä 26,50/22,50€

Maailmanluokan jazzkitaristi Teemu Viinikainen ja UMO yhdistävät voimansa. G Livelabissa kuullaan Viinikaisen omia sävellyksiä sekä konsertin kapellimestarina toimivan Mikko Hassisen säveltämää ja sovittamaa musiikkia. Illan aluksi on luvassa Enemmän irti esityksestä -keskustelutilaisuus.

Liput 28 € / 20 €

oulu

OMJ Jazz & Etno 2018: Ari Hoenig Trio,Vanha Paloasema Bar, oulu11.10. Klo 19:00

keikka

To 11.10. klo 20
Vanha Paloasema Bar
(Kauppurienkatu 24)
Liput 15/10 €, Jazz 20 ry:n jäsenet 10 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Lipunhintaan lisätään toimituskulut.
Liput ilman toimituskuluja Oulu 10 -palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä. Ovelta tuntia ennen konserttia (käteinen ja pankkikortti).

Philadelphiassa syntynyt rumpali Ari Hoenig tutkii rumpujen melodisia mahdollisuuksia väsymättömän uteliaisuutensa siivittämänä. Hän on työskennellyt lukuisten merkittävien muusikoiden kanssa, joista mainittakoon Joshua Redman, Mike Stern, Shirley Scott ja Richard Bona. Hoenigin viimeisin levy, The Pauper And The Magician, julkaistiin vuonna 2016. Ari Hoenig Trion muut jäsenet ovat pianisti Nitai Hershkovits ja basisti Or Bakeret, molemmat arvostettuja israelilaismuusikoita. Hershkovits soittaa luontevasti yhtä lailla jazzia kuin klassistakin, ja hänen soittoaan sävyttää eleganssi ja melankolia. Hän on esiintynyt mm. Antibesin ja Montreuxin jazzfestivaaleilla. Bakeretin ura on vahvassa nosteessa New Yorkin jazzpiireissä. Hänen tunnistettava improvisaatiotyylinsä sisältää vaikutteita Välimeren alueelta sekä Etelä-Amerikasta ja Pohjois-Afrikasta, vaikka juuret ovat kuitenkin amerikkalaisen jazzin perinteissä.

Nitai Hershkovits | piano
Or Bareket | basso
Ari Hoenig | rummut

tampere

Mikko Innasen Maakuntalaulu-uudistus,TTT-Klubi, tampere11.10. Klo 19:00

Mikko Innasen Maakuntalaulu-uudistus

keikka

Mikko Innanen yhteistyökumppaneineen säilyttää perinteiset maakuntarajat ja -hallintorakenteet keskittyen uudistustyössään ennen kaikkea sisällöllisiin toimiin, kärkihankkeenaan perinteisten maakuntalaulujen uudella tavalla ja uudenlaiselta arvopohjalta esittäminen. Innasella työryhmineen on hankkeessa käytössään todellinen valinnanvapaus: maakuntalauluistamme vain sopivimmat soitetaan konserteissa. Soitellen soteen!

Monissa Mikko Innasen bändeissä (mm. Gourmet, PLOP) soitetaan kieli poskessa, mutta aina tinkimättömästi. Suomi-jazzin arvostetuimpiin saksofonisteihin kuuluva Innanen tekee asiat omalla tavallaan, mutta juuri tämä oma vahva näkemys on saattanut hänet maailman metropolien vaihtoehtojazzklubeille. Innanen sai Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnon vuonna 2008.

Show klo 19, ovet klo 18.

Mikko Innanen, saksofonit
Veli Kujala, harmonikka
Mika Kallio, rummut