Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 21.10.

helsinki

SunJazz: Sinergie,Tenho Restobar, helsinki21.10. Klo 20:00

Sinergie

keikka

Sinergie sai alkunsa sävellysprojektista: haastettiin toisemme viikoittain kirjoittamaan uusi sävellys vaihtuvien teemojen inspiroimana. Inspiraatiota ammennettiin muun muassa saduista, kirjoista ja lainatuista musiikillisista fraaseista. Bändi koostuu mahtavista nuorista soittajista ja kahdesta laulajasta. https://soundcloud.com/sinergieband

Riikka Keränen - laulu
Susanna Aleksandra - laulu
Juho Valjakka - piano
Oskari Armas Siirtola - basso
Okko Saastamoinen - rummut

Vapaa pääsy

riihimäki

Vapaat äänet: Vincent Courtois West solo,Riihimäen taidemuseo, riihimäki21.10. Klo 15:00

Vincent Courtois (www)

keikka
Ranskalaissellisti Vincent Courtois Riihimäen taidemuseossa sunnuntaina 21.10.

Ranskalainen sellovirtuoosi Vincent Courtois tekee Suomen soolo-debyyttinsä Riihimäen taidemuseossa sunnuntaina 21.10. Soolo-konsertin ohjelma pohjautuu maineikkaan Label La Buissonne -levymerkin julkaisuna West -albumiin. Courtois on säveltänyt musiikin L’intuition -esitykseen, jossa sellisti teki yhteistyötä maailmankuuluisa amerikkalais-israelilaisen valokuvaajan Mickael Akermanin kanssa (Rencontres photographiques d’Arles 2014).

Vincent Courtois on monialainen pitkän linjan muusikko, joka on kotonaan niin maailmanmusiikin ja popin kuin uuden konserttimusiikin ja kokeilevan jazzinkin parissa. Vuosien varrella hänen soittokumppaneihinsa ovat kuuluneet mm. Michel Petrucciani, Louis Sclavis, Joëlle Léandre, Dominique Pifarély, Sylvie Courvoisier ja Ellery Eskelin. Viime vuosina hän on keskittynyt yhä syvemmin omiin projekteihinsa, ja hänen kypsä sävelkielensä on saanut tunnustusta mm. palkitun Ernest ja Celestine -animaatioelokuvan musiikista.


Taidemuseon pääsylippu 2,5/5 €

Riihimäen taidemuseo
Temppelikatu 8, 11100 Riihimäki / puh. 019 758 4124

Vincent Courtois'n kiertueen tuotanto: La compagnie de l’imprévu & Vapaat äänet
Kiertuetta tukevat: Adami, Sacem, Spedidam, Institut Francais