Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 29.3.

helsinki

Il Mondo Di Karri with Red Wine Quintet,Glo Hotel Art, helsinki29.3. Klo 19:00

Red Wine Quintet

keikka

Red Wine Quintet on perinteinen jazzkvintetti, jossa soittaa huippusoittajia Roomasta. Yhtye on vieraillut Suomessa kolme kertaa Karrin järjestämillä kiertueilla. Tarjolla on todella svengaavaa meininkiä ja ohjelmistossa muutama oma sävellys. Yhtyeen soundin voisi luokitella 50-60-luvun hard bop-tyylisuunnaksi; esikuvista mainittakoon Johnny Griffinin "Hey Lock", sekä Tadd Dameronin & John Coltranen "On A Misty Night". Kiertueen jälkeen on tarkoitus mennä Roomassa studioon äänittämään Suomessa soitettua musiikkia.

Tiziano Ruggeri, trumpetti
Giuseppe Ricciardo, tenorisaksofoni
Karri Luhtala, piano
Eddy Cicchetti, kontrabasso
Andrea Nunzi, rummut

Vapaa pääsy!

Hietsu is Happening!,Hietarannan paviljonki, helsinki29.3. Klo 19:00

keikka

Hietsu is Happening! aloittaa 29.3.

Perinteikäs, 1930-luvulla uimarannan pukeutumistilaksi rakennettu Hietsun paviljonki herää eloon, kun basisti Antti Lötjösen, saksofonisti Mikko Innasen ja kitaristi Petri Kumelan perustama ja kuratoima tapahtumasarja Hietsu is Happening! käynnistyy 29.3.

Happeningin tavoitteena on saattaa yhteen erityylisiä muusikoita ja esiintyviä taiteilijoita ja tuoda Hietarannan ainutlaatuiseen ympäristöön jotain ennen kuulematonta, näkemätöntä ja kokematonta. Innanen ja Lötjönen ovat tunnustettuja jazzin ja improvisoidun musiikin taitureita, kun taas Kumela on luonut uransa klassisen musiikin parissa vanhasta musiikista ihan uusimpaan. Kuraattorit eivät halua rajoittaa happeningien tyyliä jazziin ja klassiseen musiikkiin vaan haluavat antaa taiteen monimuotoisuudelle ja laaja-alaisuudelle mahdollisuuden. Esiintyjien tasosta ei kuitenkaan tingitä.

Hietsu is Happening

Ti 29.3. klo 19 Juhlasali. Ovet aukeavat klo 18.

Petri Kumela, kitara ja puutarhanhoitovälineet
Heikki Nikula, bassoklarinetti
Mikko Innanen, saksofonit ja muut puhaltimet
Antti Lötjönen, kontrabasso
Joonas Riippa, rummut
Erikoisvieraana Teppo Hauta-aho, kontrabasso

Liput 15/10 (eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat)
Liput ovelta.

Seuraavat happeningit:
Ti 17.5. klo 19
Ti 14.6. klo 19