Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 16.3.

helsinki

Kulttuurisalonki: Billie Holiday 100 Year Anniversary Show by Sanni Orasmaa & Eero Koivistoinen Quartet,Kiltasali, helsinki16.3. Klo 13:00

keikka

Harlemin klubeilta nousseen, edelleen maailman parhaimpiin jazz-laulajiin lukeutuvan Billie Holidayn vaiherikasta ja myrskyisää elämää muistetaan Sanni Orasmaan ja Eero Koivistoisen johdolla Kulttuurisalongissa.

Liput 32,50€
Ovet klo 12:00
Show klo 13:00

Liput lippupalvelusta ja ryhmä- ja ruokajärjestelyt moreon@moreon.fi tai 09 6844 9920

www.sanniorasmaa.com
www.eerokoivistoinen.com
www.kulttuurisalonki.fi

Rytmihäiriöklubi: Peppe Jalava Band,Ravintola Juttutupa, helsinki16.3. Klo 21:00

keikka

Levyjulkaisukiertue!

Pertti Jalava – rummut
Jaakko Martikainen – saksofonit
Antti Hermaja – pasuuna
Ari Polojärvi – kitara
Mikko Multamäki – basso

Vapaa pääsy!

The Great Helsinki Swing Big Band - Pertti Metsärinteen juhlakonsertti,Malmitalo, helsinki16.3. Klo 19:00

keikka

Pertti Metsärinteen orkesteri oli 1960-luvun suosituin suomalainen kokoonpano. Orkesteri tuli tutuksi Spede Pasasen radio- ja tv-ohjelmien kautta Suomen ensimmäisenä show-bändinä. "Pepe" Metsärinne on pitkän linjan jazzmuusikko, joka jo 14-vuotiaana aloitti armeijan soitto-oppilaana instrumenttinaan trumpetti ja myöhemmin piano. Tämän lisäksi hänet tunnetaan erinomaisena sovittajana. GHSBB haluaa kunnioittaa 85-vuotiaan Metsärinteen uraa soittamalla hänen sävellyksiään ja sovituksiaan. Kapellimestarina toimii Markku Renko.

Kesto noin 75 min, ei väliaikaa.

Liput 20 €

Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Lippupalvelu

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1

www.malmitalo.fi

oulu

Rave for MAD & TM3,Valvesali, oulu16.3. Klo 19:00

Rave For MAD & TM3

keikka

Rave for MAD on esitys, salaiset juhlat ja jazz-keikka. Juhlia isännöi kahden tanssija-dj:n ja yhden mediataiteilijan muodostama ryhmä, joka törmäyttää kokeellisen tanssitaiteen ja underground-klubikulttuurin. Tanssimisen ja klubien historia räjäytetään palasiksi ja sekoitetaan mielivaltaisesti.

Klubi huipentuu rumpali Teppo Mäkysen johtaman jazz-trion keikkaan. TM3 on trio, jonka ilmaisu perustuu keskinäiseen vapauteen ja yksilölliseen vastuunottoon. Musiikin annetaan löytää uusia suuntia ja hengittää vapaasti, mutta välillä pysähtyä teknon kaltaiseen toistoon. Jokainen soitin on yhtä tärkeä ja yhtyeen tavoitteena on luoda yhteinen syvä sointi. Improvisointi on väline ja lahja. Jazz on yhteisen kielen murre.

Rave for MAD
Konsepti, koreografia ja esiintyminen: Antti Lahti ja Sami Henrik Haapala
Mediasuunnittelu: Paula Lehtonen

Yhteistyössä JoJo – Oulun Tanssin Keskus

20/15 €