Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 26.3.

helsinki

Il Mondo Di Karri with Red Wine Quintet,Oluthuone Kaisla, helsinki26.3. Klo 20:00

Red Wine Quintet

keikka

Red Wine Quintet on perinteinen jazzkvintetti, jossa soittaa huippusoittajia Roomasta. Yhtye on vieraillut Suomessa kolme kertaa Karrin järjestämillä kiertueilla. Tarjolla on todella svengaavaa meininkiä ja ohjelmistossa muutama oma sävellys. Yhtyeen soundin voisi luokitella 50-60-luvun hard bop-tyylisuunnaksi; esikuvista mainittakoon Johnny Griffinin "Hey Lock", sekä Tadd Dameronin & John Coltranen "On A Misty Night". Kiertueen jälkeen on tarkoitus mennä Roomassa studioon äänittämään Suomessa soitettua musiikkia.

Tiziano Ruggeri, trumpetti
Giuseppe Ricciardo, tenorisaksofoni
Karri Luhtala, piano
Eddy Cicchetti, kontrabasso
Andrea Nunzi, rummut

Vapaa pääsy!

joensuu

Tiloja, tunteita ja tarinoita musiikissaan kuvaava helsinkiläinen Katu Kaiku julkaisee debyyttilevynsä 18. maaliskuuta 2016. TOKYO/KUOPIO-nimisen albumin myötä Suomen Young Nordic Jazz Comets-edustajaksi (2015) valittu yhtye suuntaa yhdeksän konserttia käsittävälle kiertueelle 18.-28.3.

Katu Kaiku sai alkunsa kesällä 2013, kun kolme nuorta muusikkoa kantoi soittimensa Kaisaniemen puistoon Helsingissä. Kadulla löytynyt keskinäinen luottamus innosti kokeilemaan jazzstandardien sijaan oman materiaalin ja ilmaisun tuottamista. Sittemmin Katu Kaiku on esiintynyt muun muassa Pori Jazzeilla, Jazz-Espalla ja Tampere Jazz Happeningeilla Suomen Young Nordic Jazz Comets-edustajana ja tehnyt yhteistyötä suomalaisten jazztaiteilijoiden, kuten Verneri Pohjolan, Teemu Viinikaisen ja Seppo Kantosen kanssa. Yhtye on konsertoinnut myös ulkomailla ja toukokuussa 2016 yhtye esintyy Norjan Trondheimissa Jazz Festeillä.

Adele Sauros, tenori- ja sopraanosaksofonit
Mikael Saastamoinen, kontrabasso
Erik Fräki, rummut

Vapaa pääsy!