Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Teppo Mäkynen – rummut
Pope Puolitaival – alttosaksofoni ja klarinetti
Ville Vannemaa – baritonisaksofoni
Jukka Eskola – trumpetti ja flyygelitorvi
Mikko Karjalainen – trumpetti ja flyygelitorvi
Kasperi Sarikoski – pasuuna
Miika Jämsä – tuuba
Antti Lötjönen – basso

Teppo Mäkysen uusi superyhtye esittää uutta kotimaista jazzia Amerikan länsirannikon tyyliin. Kansainvälisesti arvostettu jazzvisionääri Mäkynen on koonnut ympärilleen upean kahdeksanhenkisen yhtyeen tulkitsemaan musiikkiaan. Suomijazzin isot nimet kuten Jukka Perko, Jukka Eskola ja Antti Lötjönen toimivat laadun takeena. Luvassa on kepeää ja hyväntuulista jazztaituruutta Café Tiljanin miellyttävässä akustiikassa.

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Kari Antila New Quintet (FIN/BEL)Linnateatteri, turku4.3. Klo 20:00

Kari Antila New Quintet

Pitkään kansainvälistä uraa luonut laitilalaislähtöinen jazzkitaristi Kari Antila saapuu uuden kvintettinsä kanssa kiertueelle Suomeen maaliskuun alussa. Yksi kiertueen konserteista esitetään Karin vanhassa kotikaupungissa Turussa.

Antila on säveltänyt uutta musiikkia Suomessa ja ulkomailla menestyneen 2013 julkaistun "The North Wind" CD:nsä jatkoksi. Kiertueella tullaan kuulemaan näitä uusia sävellyksiä, jotka Kari on säveltänyt ja sovittanut uuden kansainvälisen kvintettinsä esitettäväksi. Kvintetin kokoonpanon muodostavat Belgian ja Suomen ykkösrivin kokeneet jazzmuusikot. Kvintetissä pianoa soittaa Suomen kansainvälisesti menestynein pianisti Alexi Tuomarila. Saksofonissa kuullaan arvostetun Yrjö-palkinnon 2011 vastaanottanutta niinikään suomen ykkösriviin kuuluvaa tenorisaksofonisti
Manuel Dunkelia. Yhtyeen rytmisektio tulee Belgiasta ja Bassossa kuullaan Sal La Roccaa, joka on julkaissut kaksi CD:tä omalla nimellään ja soittanut mm. Steve Grossmanin, Lee Konitzin ja Toots Thielemansin yhtyeissä. Rummuissa kuullaan Mimi Verderamea, joka on niinikään julkaissut useita levyjä omalla nimellään. Mimi on pitkän uransa aikana soittanut mm. Jacques Pelzerin, Philip Catherinen ja Eric Legninin kanssa.

Kari Antila, kitara
Alexi Tuomarila, piano
Manuel Dunkel, saksofoni
Sal La Rocca (BEL), Basso
Mimi Verderame (BEL), rummut

Liput 22 / 17 €