Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

jaZZanti-konsertti: Trio Hämeenniemi – Pietilä – Kallio,ravintola Laulumiehet, helsinki3.3. Klo 19:00

Trio Hämeenniemi - Pietilä - Kallio

keikka

Eero Hämeenniemi: flyygeli
Esa Pietilä: saksofoni
Mika Kallio: rummut

Saksofonisti Esa Pietilä, lyömäsoittaja Mika Kallio ja pianisti Eero Hämeenniemi ovat kukin omalla tavallaan työskennelleet improvisaation parissa vuosikausia: Eero on johtanut NADA-yhtyettään vuodesta 1994. Sen solisteina on soittanut monia Intian johtavia muusikoita. Eero on myös impronnut tanssijoiden kanssa.

Esa Pietilä tunnetaan väkevistä soolokonserteistaan. Hänen johtamansa Liberty Ship -yhtye tekee komeaa kansainvälistä uraa.

Mika Kallio on työskennellyt monien omien projektiensa lisäksi lähes kaikkien keskeisten suomalaisten improvisoivien muusikoiden kanssa, ja vieraillut myös monissa kansainvälisissä kokoonpanoissa.

Esa ja Eero ovat soittaneet duona mm. Palermon Curva Minore-konserttisarjassa ja Mantovan Eterotopie-festivaalilla. Yhdessä Mikan kanssa he ovat soittaneet parin vuoden ajan. Ryhmä harrastaa täysin vapaata improvisaatiota: mitään ei suunnitella, mitään ei sovita, kaikki tapahtuu ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Jokainen konsertti on ainutkertainen tapahtuma.

esapietila.com

www.mikakallio.net

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Musiikin edistämissäätiö.

Liput: 15 €, eläkeläiset, työttömät ja Hel­sinki Jazz ry:n jäsenet 10 €, pariskunnat 10+10€, opiskelijat 8€. Ennakkoliput: Digelius Music (www.digelius.com) tai Liveto.fi, jolloin lippujen hinnat: 16,5/11/8,8 €.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.