Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 7.9.

helsinki

Jarmo Kukkonen combo,Jälkilöylyjazz, Ravintola Nyyrikki, helsinki7.9. Klo 21:30

Jälkilöylyjazzit avaa la 7.9. kitaristi Jarno Kukkosen Combo – ja keikan jälkeen on luvassa Late Nite Jam Session kaikille soittohaluisille Jarnon houstaamana.

Kukkosen housecombossa soittavat ykkösketjun muusikot:

Jarno Kukkonen kitara,
Jari Perkiömäki, saksofoni,
Jori Huhtala, kontrabasso ja
Markus Ketola, rummut

eli keikalla ja jameissa mennään lujaa!

JälkilöylyJazzit starttaavat jälleen la 7.9. ja jatkuvat koko syyskauden ajalla 7.9. - 14.12. - nyt joka toinen lauantai, vapaa pääsy!

 

tornio

Jazzkahvit / Coffee & Jazz: Emilia Junes Trio LIVE,Aineen Taidemuseon kahvila, tornio7.9. Klo 12:00

Emilia Junes Trio

Jazzkahvit Aineen Taidemuseolla la 7.9.2013

Riverside Jazz avaa syyskautensa tarjoamalla kaikille musiikinystäville Jazzkahvit Aineen taidemuseolla lauantaina 7.9. klo 12 alkaen. Yhdistys esittelee tilaisuudessa toimintaansa sekä avaa samalla keskustelua jazzista Torniossa ja Haaparannalla.

Jazzkahvien lomassa esiintyy torniolainen laulaja Emilia Junes yhtyeineen. Emilia laulaa tuttuja jazzstandardeja ja hän on lupautunut samalla myös kertomaan esittämänsä musiikin taustoista. Jazzkahveilla esitellään myös Riverside-yhdistyksen toimintaa ja syksyn jazztarjontaa rajakaupungeissa. Jazzkahvien ideana on olla vapaamuotoinen hetki jazzin äärellä ja tarjota mahdollisuus keskustella jazzista ja eri toimijoiden yhteistyön mahdollisuuksista.

Tornion Jazzkahvit on osa Suomen Jazzliiton Helsingissä samalla nimellä jo pari vuotta sitten aloittamaa toimintaa, jonka tarkoituksena on edistää jazzkulttuuria ja keskustelua jazzin ympärillä.

Tilaisuus on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy. Riverside Jazz tarjoaa kaikille osallistujille kahvia ja pullaa.

Livenä Emilia Junes Trio