Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 18.9.

helsinki

Rytmihäiriöklubi,Ravintola Juttutupa, helsinki18.9. Klo 21:00

Samba à Venda

Felipe Salles (BRA) – saksofonit
Mikko Pettinen – trumpetti
Sampo Härkönen – kosketinsoittimet
Jarno Lappalainen – basso
Joonas Leppänen – rummut
feat. Wilja Rosenberg - laulu

Marilyn Monroe!,Malmitalo, helsinki18.9. Klo 19:00

The Great Helsinki Swing Big Band featuring Anna Inginmaa (www)

Marilynin tunnetuksi tekemä musiikki ja laulaja Anna Inginmaa ovat luonteva parivaljakko. Inginmaa on jo pitkään laulanut orkesterin mukana eri produktioissa, ja viimein saamme tilaisuuden kuulla hänen ihanaa lauluaan kokonaisen konsertin verran. Illan kapellimestarina toimii Antti Rissanen.

Kesto n. 75 min. Ei väliaikaa.

Liput 18 €

Lipunmyynti p. (09) 310 12000 ja Lippupalvelu

Järj. The Great Helsinki Swing Big Band Yhdistys ry ja Helsingin kulttuurikeskus

Malmitalo Ala-Malmin tori 1 Helsinki

joensuu

Jazzliiton kiertueella / On FJF Tour,Joensuun konservatorio, joensuu18.9. Klo 19:00

keikka

Ensimmäisen albuminsa toukokuussa Japanissa ja syyskuussa Euroopassa julkaiseva Jukka Eskola Orquesta Bossa koostuu nimekkäästä jazzkvintetistä ja sitä soinnillisesti tukevasta jousikvartetista, jonka roolissa kuullaan maineikasta Proton String Quartetia. Eskolan kokoonpano esittää uusia omia sävellyksiään, joita mukana tekemässä on ollut trumpetistin ohella maamme ykkösrumpalina tunnettu Teppo Mäkynen. Orquesta Bossan sointi kunnioittaa bossa nova -perinnettä, mutta sen sävellykset vievät musiikkia vahvasti omaan suuntaansa.

Jukka Eskola (s 1978) on aiemmin tullut tutuksi jazzyleisölle mm. Jukka Eskola Quintetin johtajana sekä The Five Corners Quintetin ja Jimi Tenorin yhtyeen jäsenenä. Eskolaa voidaan pitää yhtenä sukupolvensa lahjakkaimmista ja arvostetuimmista suomalaismuusikoista. Eskolan soololevyt Jukka Eskola (2005), Japanissa julkaistu Hub Up (2006) ja Walkover (2009) ovat nostaneet miehen kotimaisen jazzin eturiviin karismaattisena artistina ja viime vuosina hän on ilahduttanut laatujazzin ystäviä kehuttujen ja rajoja rikkovien projektiensa merkeissä. Yhdessä säveltäjä Jussi Lampelan kanssa syntyi vuoden 2010 albumi Lampela X Eskola ja nyt vuorossa on trumpetistin pelinavaus bossa novan saralla.

Keikkalavalla Jukka Eskola Orquesta Bossa on hienostunut ja ilmavasti svengaava yhdistelmä kotimaista jazzosaamista ja aikakaudet sekä genrerajat ylittävää näkemyksellisyyttä.

Jukka Eskola - trumpetti
Petri Puolitaival - saksofoni ja huilu
Teppo Mäkynen - rummut
Ville Herrala - basso
Peter Engberg - kitara
Proton String Quartet
Ilkka Lehtonen - viulu
Teppo Ali-Mattila - viulu
Maarit Holkko - viola
Veli-Matti Iljin - sello
www.facebook.com/jukkaeskolajazz