Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Kalevi Louhivuori Quartet,Koko Jazz Club, helsinki8.11. Klo 19:00

Kalevi Louhivuori Quartet

Liput 18 / 15 e

Vuonna 2020 perustettu Kalevi Louhivuori Quartet on trumpetisti/pianisti/laulaja Kalevi Louhivuoren, pianisti/klarinetisti Joonatan Henrikssonin, basisti Filemon von Numersin ja rumpali Aleksi Heinolan muodostama yhtye.
HUOM! Maanantaina 8.11. Joonatan Henrikssonia tuuraa Mikael Myrskog.

Yhtye ammentaa musiikkiaan jazzin perinteistä, mutta samalla hakee rajojaan tyylejä rikkovana live-yhtyeenä. Keikan ohjelmisto koostuu pääosin Louhivuoren sävellyksistä, mutta mukaan mahtuu myös muutama vähemmän kuultu jazzstandardi.

Kalevi Louhivuori (s. 1984) on kansainvälisesti arvostetumpia, palkituimpia ja tunnetuimpia suomalaistrumpetisteja. Kypsästä ja erottuvasta soundistaan tunnettu muusikko on vuosien varrella vaikuttanut monipuolisesti eri genreissä.

Suomessa hän on tullut tunnetuksi Northern Governors -yhtyeestään sekä sävellyksistään ja sanoituksistaan Yonan albumeille.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Pekka Toivonen Piano Week 2021: Oiro PenaKallion kirkko, helsinki8.11. Klo 19:00

keikka

Pekka Toivonen Piano Week järjestetään jo neljättä kertaa eri kirkoissa. Omintakeisen säveltäjän, pianistin ja graafikon Pekka Toivosen musiikki matkaa viikon aikana läpi kaupunginosien ja yhteiskuntaluokkien. Avajaiskonsertissa Kallion kirkon kappelissa kuullaan kulttimainetta nauttivaa Oiro Pena -jazzkokoonpanoa.

Antti Vauhkonen, rummut
Johannes Sarjasto, alttosaksofoni
Philip Holm, kontrabasso
Pekka Toivonen, piano