Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Dalindèo,Liberté LIve Music, helsinki4.10. Klo 20:00

keikka

Vuoden jazztapaukseksi noussut Dalindèo soittaa Kallio-levynsä materiaalia sen syntysijoilla, Kolmannella linjalla Libertéssä. Mukana myös Marjo Leinonen sekä amerikkalainen blues-tähti Boo Boo Davis.

Esiintyjät:

Kitara ja sävellys Valtteri Pöyhönen, saksofoni Pope Puolitaival, trumpetti Jose Mäenpää, basso Antti Lötjönen, rummut Thomas Rönnholm, perkussiot Rasmus Pailos

www.dalindeo.com 

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ville Ja Valle – UMO solistinaan Johanna FörstiMalmitalo, helsinki4.10. Klo 10:30

keikka

Kapellimestarina Eero Koivistoinen

Ville Ja Valle on uusi värikäs lastenmusiikkiproduktio, joka perustuu Eero Koivistoisen lastenlevyklassikkoon Muusa Ja Ruusa vuodelta 1972. Mukana on uusia versioita Kirsi Kunnaksen lyriikoihin sävelletyistä vanhoista suosikkilauluista, kuten Jussin Talo, Mistä on pienet pojat tehty ja Muusa ja Ruusa, sekä aivan uusia kappaleita sellaisilta sanoittajilta, kuin Timo Kiiskinen, Mikko Perkoila ja Jukka Itkonen. Kaikki sävellykset ovat Eero Koivistoisen käsialaa.

Konsertissa kuullaan UMOn 17-henkistä big bandia solistinaan mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Johanna Försti. UMOn kapellimestarina toimii säveltäjä Eero Koivistoinen.

Ville Ja Valle julkaistaan syksyllä myös CD-levynä, jolla Johanna Förstin ja UMOn lisäksi kuullaan myös Vesa-Matti Loiria ja räppäri Graciasta.