Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Trumpetisti Verneri Pohjola ja saksofonisti Timo Lassy ovat tämän hetken halutuimpia nimiä suomalaisessa jazzissa. Molemmat ovat omilla tahoillaan tehneet merkittäviä läpilyöntejä kansainvälisissä ympyröissä niin nimikkoyhtyeillään kuin mm. Ilmiliekki Quartetin ja The Five Corners Quintetin kantavina voimina. Kiertueet ovat ulottuneet Euroopasta Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja Australiaan.

TTT-Klubin jazz-tapahtumat saavat arvoisensa startin, kun Pohjola ja Lassy nousevat lavalle yhdessä. Tämän ainutkertaisen teemaillan erikoisohjelmisto esittelee jazz-musiikin kaikkien aikojen suurmestarin, Miles Davisin, musiikkia. Pohjolan viileä trumpetti tekee oikeutta esikuvalleen, samoin Lassyn lämmin saksofoni 50- ja 60-lukujen Davisin yhtyeiden klassikkolevytyksille.

Illan aikana kuullaan runsaasti myös Pohjolan ja Lassyn omia sävellyksiä. Kaksikon lisäksi musiikillista energiaa ja draivia säkenöi myös Suomen ehdottomista huipuista koostuva komppiryhmä. Sen tasosta kertoo jotain se, että jokainen muusikoista johtaa omaa yhtyettään toisaalla: pianossa Aki Rissanen, bassossa Antti Lötjönen ja rummuissa Teppo Mäkynen. Tätä happeningia ei kannata tamperelaisen jazzin ystävän missata!

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Anssi Tikanmäki OrchestraLielahden kirkko, tampere27.9. Klo 19:00

Anssi Tikanmäki
Eljas Tikanmäki
Eemil Tikanmäki
Juuso Nordlund

Anssi Tikanmäki - kosketinsoittimet
Eljas Tikanmäki - kosketinsoittimet, rummut
Masa Orpana - saxofonit
Eemil Tikanmäki - kitara, viulu
Juuso Nordlund - basso
Sami Kuoppamäki - rummut, lyömäsoittimet

Groovy EyesKlubi, tampere27.9. Klo 22:00

Jussi Raulamo
Juppo Paavola

Jussi Raulamo - laulu, kitara
Masa Orpana - saxofonit, kitara
Ville Rauhala - kontrabasso
Juppo Paavola - rummut & lyömäsoittimet