Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 27.11.

helsinki

Tenho SunJazz Jam,Tenho Restobar, helsinki27.11. Klo 19:00

Antila/Granroth/Sorjonen/Talvi

Vapaa pääsy

Jazzjamit kerran kuussa Tenhossa! Illan avaa housebändi, joka soittaa noin tunnin mittaisen setin klo 19-20, jonka jälkeen lava on vapaa! Livemusiikki jatkuu klo 21.45 asti!

Illan housebändinä toimii Antila/Granroth/Sorjonen/Talvi. Housebändin muusikot esittävät omia sävellyksiään sekä muutamia tarkkaan valittuja jazzstandardeja.

We Jazz 2022: Jazz kiinnostaa -brunssi,Peloton Cycling Eatery, helsinki27.11. Klo 12:00

keikka

Radio Helsingin rakastettu Jazz kiinnostaa -ohjelma jatkaa huippusuosittujen livelähetys-brunssiensa sarjaa. On hyvä, että kaikki brunssit ovat yleensä loppuunmyytyjä, sillä muutenhan ohjelman nimi olisi harhaanjohtava. Mutta näin se vain on: Jazz kiinnostaa! Ohjelmaa toimittavat Matti Nives, Teppo Mäkynen ja Ville Herrala.

Kuuntele ohjelmaa Radio Helsingissä sunnuntaisin klo 12-14.

Yhteistyössä Radio Helsinki

We Jazz 2022: Avishai Cohen Quartet, Linda Fredriksson Juniper,Aleksanterin teatteri, helsinki27.11. Klo 19:00

Avishai Cohen Quartet (www)

Linda Fredriksson Juniper (www)

keikka

Trumpetisti Avishai Cohen esittelee uuden ECM-albuminsa Naked Truth. Kaikki ovat kehuneet levyä (Esim. The Guardian). Se on loistava levy, ja nyt saamme kuulla yhtyeen musiikkia livenä. Huippua!

“Linda Fredrikssonin ensimmäinen soololevy Juniper on koskettava, helppoja genremääritelmiä pakeneva teos ja sellaisena yksi parhaita suomalaisia jazz-levyjä vuosiin. Harvoin kuulee näin rikkaan valikoiman tekstuureja yhdistettynä niin ylenpalttiseen ja rikkaaseen melodiseen maailmaan.” – Soundi

loviisa

Vapaat äänet 2022: Pohjola Tikkanen Darrifourcq Hermia Ceccaldi,Kino Marilyn, loviisa27.11. Klo 18:00

Verneri Pohjola

Eero Tikkanen

Darrifourcq Hermia Ceccaldi (www)

keikka

VAPAAT ÄÄNET 2022: KOLME + KOLME = VIISI

Kaksi huipputrioa, viisi huippumuusikkoa: Pohjola Tikkanen Darrifourcq + Darrifourcq Hermia Ceccaldi kiertueella Suomessa 17.-27. marraskuuta 2022. Kiertue päätyy Loviisaan 27.11.

Vapaat äänet -kiertue tarjoilee marraskuun toisella puoliskolla ranskalais-belgialais-suomalaisen voimajazzin purkauksia. Tien päälle lähtee kaksi hurjaa trioa, jotka keikkojen lopussa sulautuvat ennen kuulemattomaksi kvintetiksi.

Rumpali Sylvain Darrifourcqin, saksofonisti Manuel Hermian ja sellisti Valentin Ceccaldin kolmikko on kasvattanut maineensa Euroopassa omaleimaiseksi yhtyeeksi, jonka mestarillinen dramaturgian hallinta on vailla vertaa. Kaksi kiitettyä levyä julkaisut trio pääsi näyttämään kyntensä Tampere Jazz Happeningissa 2019.

Juuri sitä ennen kuultiin Helsingissä lokakuussa 2019 trumpetisti Verneri Pohjolan, basisti Eero Tikkasen ja Darifourcquin keikka eurooppalaisessa Jazz Connective -tapahtumassa. Äärimmäisen latautuneen esiintymisen jälkeen oli kaikille selvää, että tarinalle piti tulla jatkoa. Suomen tasokkaan jazz-skenen taitavat muusikot ovat nykyään luontevassa kanssakäymisessä Euroopan parhaiden jazzareiden kanssa, ja yhteistyökuvioita syntyy koko ajan.

Pohjola Tikkanen Darrifourcq 
Verneri Pohjola, trumpetti
Eero Tikkanen, kontrabasso
Sylvain Darrifourcq, rummut

Darrifourcq Hermia Ceccaldi
Sylvain Darrifourcq, rummut
Manuel Hermia, saksofoni
Valentin Ceccaldi, sello

Liput 15 euroa / K-18
Avoin harjoitus nuorille klo 17:00-17:30

Yhteistyössä: Vapaat äänet. Kino Marilyn, Free Okapi
Loviisan kulttuuritoimen tuella

Kuningattarenkatu 17, Loviisa
Anniskeluoikeudet aulatiloissa sekä salissa. Salin ovet auki klo 17:45.