Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

We Jazz 2022: Jazz kiinnostaa -brunssi,Peloton Cycling Eatery, helsinki27.11. Klo 12:00

keikka

Radio Helsingin rakastettu Jazz kiinnostaa -ohjelma jatkaa huippusuosittujen livelähetys-brunssiensa sarjaa. On hyvä, että kaikki brunssit ovat yleensä loppuunmyytyjä, sillä muutenhan ohjelman nimi olisi harhaanjohtava. Mutta näin se vain on: Jazz kiinnostaa! Ohjelmaa toimittavat Matti Nives, Teppo Mäkynen ja Ville Herrala.

Kuuntele ohjelmaa Radio Helsingissä sunnuntaisin klo 12-14.

Yhteistyössä Radio Helsinki

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Tenho SunJazz JamTenho Restobar, helsinki27.11. Klo 19:00

Antila/Granroth/Sorjonen/Talvi

Vapaa pääsy

Jazzjamit kerran kuussa Tenhossa! Illan avaa housebändi, joka soittaa noin tunnin mittaisen setin klo 19-20, jonka jälkeen lava on vapaa! Livemusiikki jatkuu klo 21.45 asti!

Illan housebändinä toimii Antila/Granroth/Sorjonen/Talvi. Housebändin muusikot esittävät omia sävellyksiään sekä muutamia tarkkaan valittuja jazzstandardeja.

We Jazz 2022: Avishai Cohen Quartet, Linda Fredriksson JuniperAleksanterin teatteri, helsinki27.11. Klo 19:00

Avishai Cohen Quartet (www)

Linda Fredriksson Juniper (www)

keikka

Trumpetisti Avishai Cohen esittelee uuden ECM-albuminsa Naked Truth. Kaikki ovat kehuneet levyä (Esim. The Guardian). Se on loistava levy, ja nyt saamme kuulla yhtyeen musiikkia livenä. Huippua!

“Linda Fredrikssonin ensimmäinen soololevy Juniper on koskettava, helppoja genremääritelmiä pakeneva teos ja sellaisena yksi parhaita suomalaisia jazz-levyjä vuosiin. Harvoin kuulee näin rikkaan valikoiman tekstuureja yhdistettynä niin ylenpalttiseen ja rikkaaseen melodiseen maailmaan.” – Soundi