Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 18.2.

espoo

Kitaristi Varre Vartiainen ja saksofonisti Aleksi Ahoniemi ovat lyöneet hynttyyt yhteen poikiensa kanssa ja perustaneet Family Bandin. Isiensä lisäksi orkesterissa soittavat Sibelius-lukiossa opiskeleva rumpali Roni Vartiainen ja Sibelius-Akatemiassa jazzmusiikin osastolla opiskeleva basisti Antti Ahoniemi. Sävellykset ovat pääasiassa Aleksin ja Varren käsialaa. It’s all in the family!

Varre Vartiainen, kitara
Aleksi Ahoniemi, puhaltimet
Roni Vartiainen, rummut
Antti Ahoniemi, basso 

Keikka alkaa Espoon musiikkiopiston pop/jazz-linja Ebelin oppilaiden esityksellä klo 19
Family Band klo 20

Liput 12 € + toimitusmaksut (alk. 1 €), Lippu.fi

iisalmi

EEPPI URSIN – SPEECHLESS -JULKAISUKONSERTTI,Raatihuone, iisalmi18.2. Klo 19:00

keikka

Ovet klo 18:00
Konsertti alkaa klo 20:00
Lippu 32€/hlö
Iltapalabuffa 25€/hlö

Liput Ravintola Raatihuone:
ravintola@raatihuone.fi
Puh. 050 408 6009

Laulaja-lauluntekijä Eeppi Ursin juhlistaa neljännen sooloalbuminsa julkaisua. New Yorkissa uraa tekevän Ursinin uusin levy Speechless on mehukas yhdistelmä soulia, progea, laulelmaa ja singer-songwriter-perinnettä, ja sen kaksi singlelohkaisua Down ja When It’s All Over ovat jo saaneet suuren suosion.

“Tämä on ollut uskomaton jännitysnäytelmä rajoitusten ristipaineessa, mutta näyttää tosiaan nyt siltä, että levynjulkaisukonsertti saadaan pitää, vaikkakin rajoitetulle yleisömäärälle", iloitsee Ursin. 

Eeppi Ursin – laulu, piano
Johannes Granroth – kitara
Filemon Von Numers – basso
Severi Sorjonen – rummut

tampere

Papa Reino, PA Kiiskilä Night Shift, Hannibal & Hot Heros,Vastavirta-klubi, tampere18.2. Klo 19:00

Hot Heros

Hannibal

PA Kiiskilä Night Shift

Papa Reino

keikka

9€ liput ovelta

Papa Reino
Suon usvasta ja kivisten peltojen jäisestä härmästä syntynyt Papa Reino esittää sikaarilaatikkokitaroineen suomeksi laulettua blues folkia. Juuriblues-perinteestä ammentavat laulut kertovat yksinäisyydestä, mielen pimeimmistä huoneista, elämän mielettömyydestä ja merkityksettömyydestä. Debyyttialbumi Kurjuutta kurjuuden päälle julkaistiin 1. syyskuuta 2021.

PA Kiiskilä Night Shift
PA Kiiskilä on tamperelainen kitaristi ja laulaja-lauluntekijä. Artistin tavaramerkkinä ovat sielukkaat folk- ja rock-kappaleet, jotka sisältävät vaikutteita mm. juurimusiikista ja heartland rockista.

 4. helmikuuta 2022 julkaistavan III-albumin julkaisua juhlistetaan yhdessä livebändi Night Shiftin kanssa.

Hannibal & Hot Heros
Illan päättää pitkän linjan suomirap-pioneeri Hannibal Starkista ja freejazz-järkäle Hot Herosista koostuva Hannibal & Hot Heros. Free jazzia, rappia, soulia ja funkia yhdistelevä yhtye julkaisi yhteisdebyyttinsä Tässä ja nyt Monsp Recordsin kautta 2019, ja valmistautuu nyt uuden albuminsa julkaisuun kesäksi 2022.


"Hot Heros on suomalaisen freejazzin järkäle. Ajattoman viisauden loputon lähde. Äänivallien kivijalka. Tämä Ville Rauhalan, Sami Sippolan ja Janne Tuomen luoma monstrositeetti iski Vasaransa samaan alasimeen hiphop-legenda Hannibal Starkin kanssa luodakseen keitoksen ääntä, rytmiä ja riimiä.”

viitasaari

Viitasaaren jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Antti Sarpila,Viitasaaren Teatteri, viitasaari18.2. Klo 19:00

Jazz Jkl Collective

keikka

Liput 15/10 €. Tilaisuudessa on 100 hengen yleisörajoitus.

Viitasaaren jazzklubi jatkuu riemastuttavalla swing-herkuttelulla, kun Jazz Jkl Collectiven solistivieraana loistaa mestarillinen klarinetti- ja saksofonitaituri Antti Sarpila! 

Antti Sarpila on ollut tärkeimpiä vanhemman jazzin vaalijoita Suomessa. Omalla levymerkillä julkaistuja levytyksiä on kertynyt yli 30, ja niiden pääosassa on yleensä ollut Antti Sarpila Swing Band. Sarpila tunnetaan mm. yhteistyöstään Johanna Iivanaisen ja Eino Grönin kanssa. Jazzliiton Yrjö-palkinnon vuonna 1997 saanut puhaltaja on esiintynyt mm. Count Basie Orchestran, hollantilaisen Metropole Orchestran sekä Swedish Swing Societyn solistivieraana. 

Jazz Jkl Collectiven klubeilla kuullaan tyyliltään perinteistä ja monipuolista jazzmusiikkia vaihtuvin teemoin, ja jyväskyläläisistä jazzmuusikoista koottua kokoonpanoa tähdittää klubeilla upeat solistivieraat. 

Antti Sarpila – puhaltimet
Tuomas Paukku – kitara
Lasse Hirvi – piano
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut