Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Papa Reino, PA Kiiskilä Night Shift, Hannibal & Hot Heros,Vastavirta-klubi, tampere18.2. Klo 19:00

Hot Heros

Hannibal

PA Kiiskilä Night Shift

Papa Reino

keikka

9€ liput ovelta

Papa Reino
Suon usvasta ja kivisten peltojen jäisestä härmästä syntynyt Papa Reino esittää sikaarilaatikkokitaroineen suomeksi laulettua blues folkia. Juuriblues-perinteestä ammentavat laulut kertovat yksinäisyydestä, mielen pimeimmistä huoneista, elämän mielettömyydestä ja merkityksettömyydestä. Debyyttialbumi Kurjuutta kurjuuden päälle julkaistiin 1. syyskuuta 2021.

PA Kiiskilä Night Shift
PA Kiiskilä on tamperelainen kitaristi ja laulaja-lauluntekijä. Artistin tavaramerkkinä ovat sielukkaat folk- ja rock-kappaleet, jotka sisältävät vaikutteita mm. juurimusiikista ja heartland rockista.

 4. helmikuuta 2022 julkaistavan III-albumin julkaisua juhlistetaan yhdessä livebändi Night Shiftin kanssa.

Hannibal & Hot Heros
Illan päättää pitkän linjan suomirap-pioneeri Hannibal Starkista ja freejazz-järkäle Hot Herosista koostuva Hannibal & Hot Heros. Free jazzia, rappia, soulia ja funkia yhdistelevä yhtye julkaisi yhteisdebyyttinsä Tässä ja nyt Monsp Recordsin kautta 2019, ja valmistautuu nyt uuden albuminsa julkaisuun kesäksi 2022.


"Hot Heros on suomalaisen freejazzin järkäle. Ajattoman viisauden loputon lähde. Äänivallien kivijalka. Tämä Ville Rauhalan, Sami Sippolan ja Janne Tuomen luoma monstrositeetti iski Vasaransa samaan alasimeen hiphop-legenda Hannibal Starkin kanssa luodakseen keitoksen ääntä, rytmiä ja riimiä.”

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Ei muita keikkoja.