Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 12.2.

helsinki

EEPPI URSIN – SPEECHLESS -JULKAISUKONSERTTI,Koko Jazz Club, helsinki12.2. Klo 19:00

keikka

Peruslippu 22,50
Alennuslippu 20,50

Ovet 18:00 / Showtime 19:00

Laulaja-lauluntekijä Eeppi Ursin juhlistaa neljännen sooloalbuminsa julkaisua Koko Jazz Clubin lavalla ison yhtyeen kanssa. New Yorkissa uraa tekevän Ursinin uusin levy Speechless on mehukas yhdistelmä soulia, progea, laulelmaa ja singer-songwriter-perinnettä, ja sen kaksi singlelohkaisua Down ja When It’s All Over ovat jo saaneet suuren suosion.

“Tämä on ollut uskomaton jännitysnäytelmä rajoitusten ristipaineessa, mutta näyttää tosiaan nyt siltä, että levynjulkaisukonsertti saadaan pitää, vaikkakin rajoitetulle yleisömäärälle", iloitsee Ursin. 

Eeppi Ursin – laulu, piano

Petteri Sariola – kitara

Timo Hirvonen – basso

Jyri Sariola – rummut

Petri Rahikkala – kosketinsoittimet

Maija Sariola – laulu

Jutta Annala – laulu

Elina Hjelt – laulu


hämeenlinna

Linnajazz: Jukka Gustavson & Street Level,Suisto Klubi, hämeenlinna12.2. Klo 20:00

keikka

Liput 22 €

Street Level on Jukka Gustavsonin yhtye, joka perustettiin aikanaan muutamaa yhteistä esiintymistä varten. Yhteinen sävel löytyi kumminkin heti, joten pitkäaikaisempi yhteistyö oli luonnollinen jatke. Nimeksi tuli rumpali Thomas Törnroosin ehdottama "Street Level" koska ensimmäinen konsertti soitettiin Porvoon Kahvila Rongossa katutasossa. Street Levelin ensimmäinen levy Natural High julkaistiin vuonna 2021 ja musiikki on taattua Jukka Gustavsonia missä koko trio on vahvasti edustettuna! Yhtyeellä on takana toistakymmentä esiintymistä ja yhtyeen kemia toimii erinomaisesti. Jukka on ehkä parhaimmillaan trio kokoonpanossa missä Jukan rikkaat harmoniat pääsevät eniten oikeuksiin.

Jukka Gustavson, laulu & kosketinsoittimet
Jan-Olof Strandberg, basso
Thomas Törnroos, rummut

online

KJC IISALMI STREAM: RAOUL BJÖRKENHEIM TRIO,Koko Jazz Club Iisalmi, online12.2. Klo 19:00

keikka

Koko Jazz Club tarjoilee laadukkaita streamattuja jazzkonsertteja!

Kitaristi Raoul Björkenheim ilahduttaa fanejaan tarttumalla suosikkistandardeihin sekä jazzoriginaaleihin työvälineenään perinteitä kunniottava Barney Kessel- jazzkitara. Kitaramaestron kanssa musisoivat rumpali Reiska Laine ja kontrabasisti Antti Lötjönen.

Raoul Björkenheim, kitara
Reiska Laine, rummut
Antti Lötjönen, kontrabasso