Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Vapaat äänet: Roberto Negro & Emile Parisien,Konservatorion sali, joensuu26.9. Klo 16:00

Roberto Negro (www)

Emile Parisien (www)

keikka

Pianisti Roberto Negro ja saksofonisti Emile Parisien tarjoavat mielikuvituksen lentoa Györgi Ligetin jäljillä.

Syksyn 2020 Vapaat äänet -kiertue tuo lavoille Suomen ja Ranskan jazzkenttien kiehtovimpia ja ennakkoluulottomimpia muusikoita, kun Superposition sekä pianisti Roberto Negron ja saksofonisti Emile Parisienin duo esiintyvät ympäri maata 22.9.-4.10.

Les Métanuits on visionäärisen pianisti Roberto Negron muunnelma György Ligetin ensimmäisestä jousikvartetista ”Métamorphoses nocturnes” pianolle ja sopraanosaksofonille. Tähän mahtavaan leikkimieliseen seikkailuun hän on kutsunut duokumppanikseen palkitun saksofonisti Emile Parisienin, joka on vuosien varrella ilahduttanut suomalaisia kuulijoita sekä oman kvartettinsa kanssa että duona harmonikansoittaja Vincent Peiranin kanssa. 

Roberto Negro & Emile Parisien Les Métanuits
Roberto Negro, piano
Emile Parisien, sopranosaksofoni

Pääsyliput 20 €
Jäsenet 15 €
Opiskelijat 10 €

Keikat samana päivänä kaupungissa joensuu

Jazzkerho-76: SuperpositionKerubin sali, joensuu26.9. Klo 19:00

keikka

Syksyn Vapaat äänet -kiertue esittelee Suomen ja Ranskan jazzkenttien kiehtovimpia ja ennakkoluulottomimpia muusikoita, kun rumpali Olavi Louhivuoren johtama Superposition sekä ranskalaisten pianisti Roberto Negron ja saksofonisti Emile Parisienin duo esiintyvät ympäri maata 22.9.–4.10.

Superposition on säveltäjä-rumpali Olavi Louhivuoren kokoama kovassa nosteessa oleva kvartetti. Kahden saksofonin, kontrabasson ja rumpujen muodostama nelikko esittää räjähdysaltista ja luovaa uutta jazzia, ja sen musiikin sävyihin mahtuvat luontevasti niin tulinen free jazz kuin hymnimäisen kauniit balladitkin. 

Superposition

Adele Sauros, tenorisaksofoni / Linda Fredriksson, altto- ja baritonisaksofonit / Mikael Saastamoinen, kontrabasso / Olavi Louhivuori, rummut

 

Liput 20/15/10€. Ikäraja K-18.