Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Verneri Pohjola Quartet: The Dead Don't Dream,Sellosali, espoo15.9. Klo 19:00

keikka

Trumpetisti Verneri Pohjola on niittänyt mainetta yhtenä Euroopan luovimmista ja omaperäisimmistä jazzmuusikoista vahvan soundinsa ja rikkaan ilmaisunsa ansiosta. Monen palkitun ja kehutun levyn jälkeen Pohjola julkaisi toukokuussa albumin The Dead Don't Dream, jolla hän yhdistää vaikutteita viimeiseltä kolmelta levyltään kauniiksi ja hienosti rakennetuksi kokonaisuudeksi.

Kvartetissa ovat mukana Pohjolan edellisistä yhtyeistä Tuomo Prättälä (piano), Mika Kallio (rummut) ja Antti Lötjönen (basso). Yhtyeessä vallitsee ymmärrys yhteistyön merkityksestä ja yhteisestä päämäärästä. He luovat tasapainon ilmaisuvapauden ja sävellysten välille Pohjolan eloisan ja vangitsevan musiikin kautta. The Dead Don't Dream on eurooppalaiseen jazzmaailmaan juurtuneen taiteilijan puheenvuoro.

"The Dead Don't Dream on suurella todennäköisyydellä Pohjolan, 42, tähänastisen soolouran huippujen huippu ..." -Harri Uusitorppa, Helsingin Sanomat 5/5

Kesto 1 h 15 min, ei väliaikaa
Liput 20/15 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Huomioittehan että Sellosalin katsomokapasiteettia on rajattu. Tapahtuma järjestetään normaalia pienemmällä asiakasmäärällä. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua vierekkäin. Salihenkilökunta opastaa yleisöä paikan päällä.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.