Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Kerava Jazz festivaali: Pääkonsertti,Kerava-sali, kerava12.9. Klo 17:00

MiKallEero

Mikko Innanen Quartet

Raoul Björkenheim Quintet

keikka

Liput 30 €

Kerava Jazz festivaalin pääkonsertissa kolmen huippujazzyhtyeen kattaus: MiKallEero, Mikko Innanen Quartet ja Raoul Björkenheim Quintet.

MiKallEero: Mika Kallio, Kalle Kalima ja Eero Hämeenniemi improvisoivat vapaasti omista ja muitten teemoista, joita on löydetty Intiasta, barokkimusiikista ja jazzista.

Mikko Innanen Quartet; Saksofonisti Mikko Innanen tiimiytyy Junnu Aaltosen yhtyeestä tuttujen, rumpali Reiska Laineen ja basisti Uffe Krokforsin kanssa Kerava Jazzille toteutettavassa erikoisprojektissa. Projektin nuorin jäsen Aki Rissanen on omissa yhtyeissään todistanut kuuluvansa eurooppalaisten jazzpianistien kärkijoukkoon. Idearikkaan saksofonistin, huippupianistin ja kokeneen komppiparin käsittelyssä syntyy väistämättä musiikkia, joka elää!

Raoul Björkenheim Quintet; Raoul Björkenheim ja Junnu Aaltonen ovat tehneet yhteistyötä duona jo pitkään. Heidän improvisaatioistaan olemme saaneet nauttia mm. Helsinki Jazzin hienoissa konserteissa. Myös rumpali Tatu Rönkkö on soittanut Björkenheimin duokaverina. Hänet muistetaan erityisesti mainiosta Elifantree -yhtyeen elinkaaren ensimmäisestä vaiheesta. Kerava Jazzissa duot täydentyvät kvintetiksi. Mukaan tulevat useiden yhtyeiden luottobasisti Antti Lötjönen ja trumpetisti Tomi Nikku. Kvintetin nuorin jäsen Nikku on noussut nopeasti trumpetistien kärkikaartiin Suomessa. Yhtye esittää Raoul Björkenheimin säveltämän surrealistisen sarjan "Always but never". Luvassa mielenkiintoinen kattaus (ikä)rajoja ylittävää improvisointia!

MiKallEero:
Mika Kallio, lyömäsoittimet
Kalle Kalima, kitara
Eero Hämeenniemi, piano

Mikko Innanen Quartet:
Mikko Innanen, saksofonit
Uffe Krokfors, basso
Aki Rissanen, piano
Reino Laine, rummut

Raoul Björkenheim Quintet:
Raoul Björkenheim, kitara
Juhani Aaltonen, saksofoni, huilu
Tomi Nikku, trumpetti
Antti Lötjönen, basso
Tatu Rönkkö, rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa kerava

Ei muita keikkoja.