Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz Club: Ari Hoenig (US/IL),Original Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo12.10. Klo 19:00

Ari Hoenig Trio (www)

keikka

Philadelphiasta kotoisin olevan rumpali Ari Hoenigin CV on komeaa katseltavaa. Soittokumppaneihin vuosien varrelta kuuluu kansainvälisen jazzin huippunimiä kuten Joshua Redman, Mike Stern, Shirley Scott ja Richard Bona. Omassa tuotannossaan Hoenig on aina utelias rumpujen melodisten mahdollisuuksien tutkiskelija, jonka tuorein albumi The Pauper And The Magician julkaistiin 2016.

Hoenigin seurana klubin lavalle nousevat lahjakkaat israelilaismuusikot, pianisti Nitai Hershkovits ja basisti Or Bareket. Pianisti Hershkovits on kotonaan niin jazzin kuin klassisen musiikin parissa ja hänen soittonsa on aina eleganttia ja melodista ja hän on päässyt esiintymään mainekkailla festivaaleilla, kuten Antibes´n ja Montreux´n festivaaleilla. Basisti Bareket on New Yorkin jazzskenen nousevia tähtiä, jonka persoonallisessa soitossa voi kuulla vaikutteita Välimeren, Etelä-Amerikan ja  Pohjois-Afrikan musiikista, mutta aina tiiviissä yhteydessä amerikkalaisen jazzin traditioon.

Ari Hoenig: rummut
Nitai Hershkovits: piano
Or Bareket: basso

Kuuntele April Jazz Clubin 2018 esiintyjiä Spotifyssa

Ari Hoenig Trio klo 20 alkaen
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 15 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.