Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 22.4.

helsinki

Koivistoinen-Luhtala-Cantarano-Vantaggio Quartet,Oluthuone Kaisla, helsinki22.4. Klo 20:00

Koivistoinen-Luhtala-Cantarano-Vantaggio Quartet

keikka

Suomalais-italialainen jazzkvartetti esiintyy Suomi-jazzin legendan Eero Koivistoisen johdolla Il Mondo di Karri-konserttisarjassa.

Eero Koivistoinen - tenorisaksofoni
Karri Luhtala - piano
Stefano Cantarano - kontrabasso
Valerio Vantaggio - rummut

Vapaa pääsy!

Saturday Jazz: Viinikainen/ Herrala/ Taavitsainen,Pub Adjutantti, helsinki22.4. Klo 21:00

Viinikainen / Herrala / Taavitsainen

keikka

Saturday Jazz -klubi Pub Adjutantissa!

Teemu Viinikainen, kitara
Jonne Taavitsainen, rummut
Ville Herrala, basso

Vapaa pääsy!

jyväskylä

Sointi Jazz Orchestra + Jyväskylä Big Band,Siltasali, jyväskylä22.4. Klo 19:00

Sointi Jazz Orchestra

Jyväskylä Big Band (www)

keikka

Mestareiden konsertti! Marraskuisessa big bandien suomenmestaruuskilpailussa Sointi Jazz Orchestra ja Jyväskylä Big Band sijoittuivat jaetulle ensimmäiselle sijalle. Näitä vuoden 2016 voittajia voi kuulla ensimmäistä kertaa samassa konsertissa, kun Sointi Jazz Orchestran kiertue pysähtyy Jyväskylään lauantaina 22.4.!

Illan aloittaa JBB omalla setillään, jonka jälkeen SJO jatkaa kiertueohjelmistollaan. Sointi Jazz Orchestran ohjelmisto koostuu viime vuosien mielenkiintoisimmaksi big band -levyksi tituleeratun debyyttialbumi Syntymän (2016) kappaleista sekä Rasmus Soinin täysin uusista kiertuetta varten säveltämistä teoksista. Luvassa on elokuvallisia soundeja, hiottuja sovituksia sekä taidokkaita improvisaatioita – polveileva musiikkitarina, joka ei jätä varmasti ketään kylmäksi.

Nuorten freelancemuusikoiden syksyllä 2013 perustama Sointi Jazz Orchestra on tullut vuosien mittaan yleisölle tutuksi yllätyksellisistä ja intensiivisistä konserttikokonaisuuksista, joiden musiikki on aina kulloisellekin esiintyjäjoukolle räätälöityä. Yhtye on tehnyt yhteistyötä mm. legendaarisen saksofonisti-huilisti Juhani Aaltosen, Helsingin Ylioppilasteatterin, laulaja Stina Koistisen sekä saksofonisti Jukka Perkon kanssa. Lisäksi yhtyeen versio perinteisestä Tiernapojat-kuvaelmasta on ilahduttanut satoja kuulijoita jo kolmena vuonna. 

Kesto noin 2h Liput: 20/10 €

Yhteistyössä Sointi Jazz Orchestra ry ja Jyväskylä Big Band. Suomen Jazzliitto, Musiikin edistämissäätiö ja Taiteen edistämiskeskus tukevat Sointi Jazz Orchestran kiertuetta taloudellisesti.

tampere

TTT-klubi: Johanna Iivanainen Trio,Tampereen Työväen Teatteri, tampere22.4. Klo 22:00

keikka

Lämpöinen. Se on laatusana, joka tulee ensimmäisenä mieleen Johanna Iivanaisen laulusta. Juuri tässä tapauksessa kliseinen väite ”esitys ei jätä kylmäksi” on paikallaan ja oikein. Iivanaisen ihmeellinen ääni soi täyteläisesti niin pienimuotoisilla akustisilla keikoilla kuin suurten orkesterien solistitehtävissä.

TTT-Klubilla kolmatta kertaa esiintyvä Johanna Iivanainen tulee yleisön eteen tällä kertaa vibrafonisti Panu Savolaisen ja puolisonsa, kitaristi Mikko Iivanaisen kanssa. Kolmikko on debytoinut aiemmin yhdessä Kansallisteatterin Lavaklubilla.

”Illan ohjelmisto koostuu jazzstandardien ja omien kappaleideni yhdistelmästä”, Iivanainen kertoo ja herkeää kuvailemaan Savolaisen vibrafonityöskentelyä ”huikean monipuolisen soundikirjon omaavaksi taituruudeksi”.

Tunnustuksena urastaan Johanna Iivanainen on saanut mm. Louis Armstrong -palkinnon ja Sony Jazz -palkinnon. Hänen musiikillisia kumppaneitaan ovat mm. UMO Jazz Orchestra, Turku Jazz Orchestra, Jukka Perko, Eero Koivistoinen, Antti Sarpila, Riku Niemi Orchestra ja useat sinfoniaorkesterit.

Show klo 22, ovet klo 21.30.

Liput 17,50 €