Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 18.4.

helsinki

jaZZanti-konsertti: Katu Kaiku,Lapinlahden lähde, helsinki18.4. Klo 18:00

keikka

Katu Kaiku yhtyeen eloisa musiikki muodostuu, kun erilaiset musiikilliset näkemykset törmäävät rajusti ja luovat yhteisen tilan, joka on avoin muusikoiden vapaille tulkinnoille. Saksofonitaiteilija Adele Sauroksen itsevarma ääni inspiroi energistä rumpalia Erik Fräkiä luomaan tekstuureja, joita kontrabasisti Mikael Saastamoinen värittää ja venyttää.

Katu Kaikun musiikki sisältää vaikutteita jazzista, avantgardesta, populaarimusiikista ja elokuvamusiikista. Katu Kaiku on soittanut kaduilla, klubeilla ja festareilla pääasiassa itsenään, mutta on tehnyt myös yhteistyötä suomalaisten jazztaiteilijoiden, kuten Verneri Pohjolan, Teemu Viinikaisen ja Seppo Kantosen kanssa. Yhtye voitti Young Nordic Jazz Comets-kilpailun keväällä 2015. Katu Kaikun ensimmäinen levy äänitettiin lokakuussa 2015. "TOKYO / KUOPIO" julkaistiin maaliskuussa 2016 ja Katu Kaiku teki kahdeksan keikan kiertueen levyn kunniaksi.

Adele Sauros - saksofonit
Mikael Saastamoinen - kontrabasso
Erik Fräki - rummut

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Jazz Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Konsertti alkaa klo 18.00, Lapin­lahden lähde, Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki.

Liput (käteisellä) 15 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 10€, opiskelijat 8 €, pariskunnat 10 + 10 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2. (www.digelius.com) tai Liveto.fi, jolloin lippujen hinnat: 16,5/11,5/9,5 €.