Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 7.4.

espoo

April Jazz Club: Prättälä-Kalima-Eeti,Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo7.4. Klo 19:00

Prättälä-Kalima-Eeti

keikka

19:00 | Ebeli Show: Sanna Kukkonen
20:00 | Prättälä-Kalima-Eeti

Tuomo Prättälä, Kalle Kalima, Eeti Nieminen – nämä kolme muusikkoa ovat ehtineet omilla tahoillaan tekemään kiinnostavaa musiikkia niin jazzin, popin kuin hullunkurisen avantgardenkin saroilla. Nyt voimat yhdistettynä he käyvät lainamateriaalin kimppuun kunnioittavasti mutta rohkeasti uutta näkökulmaa etsien. Beach Boysin, Nick Draken, Morphinen ja Joni Mitchellin kappaleet saavat kirjopesun ja näyttäyvät uusissa kylläisissä väreissä.

Tuomo Prättälä: koskettimet, laulu
Kalle Kalima: kitara
Eeti Nieminen: rummut

Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Ennakkoliput Lippupisteestä 12,50 € (sis. palvelumaksut)
Tapahtuma on ikärajaton.

helsinki

Panurama-klubi vieraanaan JPP,Lavaklubi, helsinki7.4. Klo 21:00

keikka

Vibrafonisti Panu Savolaisen isännöimillä suosituilla Panurama-klubeilla Lavaklubin lavalle nousee jälleen suomalaisen musiikin merkkihenkilöitä.

Svengistä (eikä viuluista!) ole pulaa, kun kevätkauden viimeisellä Panurama-klubilla Panu Savolainen yhdistää voimansa maamme kenties legendaarisimman kansanmusiikkiyhtyeen JPP:n (Järvelän Pikkupelimannit) kanssa. Vuonna 1982 perustetun JPP:n ja Savolaisen ensiesiintyminen tapahtui Sipoon Kalkkiranta Jazzeilla elokuussa 2016, ja nyt yhteistyön hedelmistä päästään nauttimaan toista kertaa Lavaklubilla. Ohjelmistossa JPP-klassikoita sekä Savolaisen uutuuksia. Jazz! Folk!

Mauno Järvelä, viulu
Arto Järvelä, viulu
Esko Järvelä, viulu
Antti Järvelä, viulu
Matti Mäkelä, viulu
Timo Myllykangas, basso
Timo Alakotila, harmooni & piano
Panu Savolainen, vibrafoni & isännöinti

Liput 12/8 €

turku

Flame Jazz: Sointi Jazz Orchestra,Café Tiljan, Åbo Svenska Teater, turku7.4. Klo 22:00

keikka

Flame Jazz -konsertissa päästään intiimin jazzklubin tunnelmiin, kun 18-henkinen big band sulloutuu Café Tiljanin lavalle. Isoa orkesteria pääsee vain harvoin kuulemaan lähietäisyydeltä, ja ensimmäistä kertaa Turussa esiintyvä Sointi Jazz Orchestra täyttää salin upeilla sävyillä. Säveltäjä-sovittaja Rasmus Soinin luotsaama kokoonpano jakoi ykkössijan vuoden 2016 big bandien suomenmestaruuskisoissa. Konsertin ohjelmisto koostuu kiitellyn debyyttialbumi Syntymän (2016) kappaleista sekä Rasmus Soinin aivan uusista sävellyksistä. Illan aikana kuullaan polveileva musiikkitarina, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Rasmus Soini – musiikin johto

Liput: 15 € / opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / S-Etu 13,50 € (max 2 etua/kortti, ei bonusta) ÅST:n lippukassa, Hansakortteli
Ticketmaster (+palvelumaksu 2,50 €)