Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 5.4.

helsinki

Hyväluoma Group Rytmihäiriöklubilla,Ravintola Juttutupa, helsinki5.4. Klo 21:00

Tero Hyväluoma – viulu

Harri Kuusijärvi – harmonikka

Matias Tyni – piano

Vesa Ojaniemi – basso

Jesse Ojajärvi – rummut

(Levynjulkaisukeikka)

Birger's Ragtime Band,Kaksi kanaa, helsinki5.4. Klo 18:30

keikka

Birger’s Ragtime Band & Charlotta Kerbs Kahdessa kanassa!

Viisi toiverikasta mutta kokenutta muusikkoa perusti Birger’s Ragtime Bandin keväällä 2011. He halusivat soittaa perinteistä New Orleans -jazzia kaikissa sen muodoissa: ragtime-musiikkia, gospeleja, marsseja, bluesia - siis kaikkea mitä asiaan kuuluu.

Perustavat jäsenet olivat Birger Lindström (klarinetti), Robert de Godzinsky (piano), Philip Hedlund (banjo ja laulu), Jussi Sipilä (basso) ja Sven-Erik Krogius (rummut ja washboard). Vuosien kuluessa kokoonpano on vaihdellut, ja tänään banjossa kuullaan Jukka Järvelää bassossa ja Pekka Sarmantoa. Suuri muutos tapahtui, kun Charlotta Kerbs liittyi bändiin laulusolistiksi.

Liput 15 €

Sointi Jazz Orchestra: Syntymä,Malmitalo, helsinki5.4. Klo 19:00

keikka

Ainutlaatuisen 18-henkisen orkesterin konserttiohjelmisto koostuu viime vuosien mielenkiintoisimmaksi big band -levyksi tituleeratun debyyttialbumi Syntymän (2016) kappaleista sekä uusista ennen esittämättömistä sävellyksistä. Nuorista freelancemuusikoista koostuva Sointi Jazz Orchestra on tullut tutuksi yllätyksellisistä ja intensiivisistä konserttikokonaisuuksista, joiden musiikki on juuri tälle kokoonpanolle räätälöityä. Luvassa on suuria elokuvallisia soundeja, hiottuja sovituksia sekä taidokkaita improvisaatioita – polveileva musiikkitarina, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tämä konsertti on myös lähtölaukaus yhtyeen huhtikuiselle Suomen kiertueelle!

Kesto noin 75 min, ei väliaikaa

Liput 13/7 € sis. palv.

Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Lippupiste

Suomen Jazzliitto tukee kiertuetta ja Helsinki Jazz ry Malmitalon-konserttia