Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 31.3.

espoo

April Jazz Club: Varre Vartiainen Quartet,Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo31.3. Klo 19:00

Varre Vartiainen Quartet

keikka

19:00 | Ebeli Show
20:00 | Varre Vartiainen Quartet

Kitaristi Varre Vartiaisen luotsaama kvartetti tuo April Jazz Clubille modernia mainstream jazzia ja funkin sävyjä. Ohjelmisto koostuu huolella valituista evergreeneistä, iskusävelistä ja jazzstandardeista – unohtamatta Vartiaisen omia nerokkaita sävellyksiä. Luvassa siis tiukan grooven tahdittama ilta täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Kvartettiinsa Vartiainen on valinnut liudan maamme eturivin soittajia. Jussi Lehtonen on maamme jazzrumpalien eliittiä, ja hän onkin toiminut laajasti myös ulkomailla muiden muassa David Liebmanin kanssa. Myös saksofonisti Joonatan Rautio on kansainvälisesti tunnustettu virtuoosi, joka on taitoihin on luottanut esimerkiksi legendaarinen Randy Brecker. Luottobasisti Ape Anttila on tuttu suomalaisille jazzin ystäville jo vuosikymmenien ajalta. Apen maukasta bassoa onkin kuultu sadoilla levytyksillä yli tyylirajojen.

Varre Vartiainen: kitara
Joonatan Rautio: saksofoni
Jussi Lehtonen: rummut
Ape Anttila: basso


Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Ennakkoliput Lippupisteestä 12,50 € (sis. palvelumaksut)
Tapahtuma on ikärajaton.

turku

Flame Jazz: Jaska Lukkarinen Trio plays Valtteri Pöyhönen,Bar Ö, turku31.3. Klo 19:00

keikka

10-vuotias Jaska Lukkarinen Trio juhlii tasavuosia kahden EP:n julkaisulla ja kiertueella. Kotimaisen jazzin huipuista koostuva trio on ottanut ohjelmistoon Ricky-Tick Big Bandin ja Dalindèon keulamiehen Valtteri Laurell Pöyhösen sävellyksiä. Lukkarisen ja Pöyhösen pitkäaikainen ystävyys ja yhteistyö ovat uuden ilmaisun inspiraationa. ”Jazzin saralta löytyy useita esimerkkejä, missä bändiliideri käyttää samaa rumpalia omissa eri projekteissaan. Haluan jatkaa tätä, mielestäni hedelmällistä, perinnettä ja jalostaa sitä oman bändini käyttöön”, Lukkarinen kertoo. Flame Jazz vierailee nyt ensimmäistä kertaa tunnelmallisessa Bar Ö:ssä, joka tarjoaa intiimin ympäristön musiikista nauttimiseen.

Jussi Kannaste – saksofoni
Antti Lötjönen – basso
Jaska Lukkarinen – rummut

Liput: 16,50 € / opiskelijat ja eläkeläiset 13,50 € / S-Etu 15 € (max 2 etua/kortti, ei bonusta) Tiketti

vantaa

Free Fall Nights: Emma Salokoski & Hilkka Louhivuori,Kulttuurikeskus Vernissa, vantaa31.3. Klo 20:00

keikka

Klubisarja Free Fall Nights jatkuu Tikkurilan keskustassa sijaitsevalla Kulttuurikeskus Vernissalla 31.3., jolloin lavalle nousee artisti Emma Salokoski! Häntä ennen esiintyy nousevana kykynä huippulahjakas Hilkka Louhivuori. 

Jokainen klubi-ilta on ainutkertainen ja täynnä yllätyksiä niin jokaiselle illan aikana esiintyvälle muusikolle, artistille kuin yleisöllekin. Lähes nelituntinen klubi-ilta muodostuu kolmesta osasta: Nouseva kyky, Tähtiartisti ja Free Fall -jamit. Lava on avoin rohkeimmille taiteilijoille koko illan, joten jos olet halunnut esiintyä huippuartistien kanssa nyt se on mahdollista!

Kalevi Louhivuoren johtama, korkeatasoisista muusikoista koostuva Free Fall Houseband toimii kaikkien klubi-illoilla vierailevien tähtien komppiryhmänä. Free Fall -nimi tulee siitä, että jokainen vieraileva artisti joutuu heittäytymään todelliseen vapaapudotukseen. Esitettävä musiikki on sekä artistien omaa että heidän valitsemiaan lainakappaleita. Kaikki on turvallista siihen asti, ennen kuin kappale lähtee käyntiin – sitten vapaapudotus alkaa. Omat tutut kappaleet, eivät edes lainakappaleet mene sillä tavalla, kuin ne on totuttu kuulemaan. Free Fall Houseband määrää tahdin ja meiningin.

Kevätkauden esiintyjinä ovat:

3.2.2017 Johanna Försti sekä Biniyam Schelling
24.2.2017 Tuomo sekä Tuuli Ikonen
31.3.2017 Emma Salokoski ja Hilkka Louhivuori
28.4.2017 Janna sekä Eva Louhivuori
26.5.2017 Timo Lassy ja Linda Fredriksson

Huom! Klubille mahtuu kolmesataa henkilöä. Lippuja Free Fall Night -iltoihin myy Tiketti. Liput 20 € / 15 €.

Tapahtuma on ikärajaton (ala-ikäisille on oma alue).