Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 18.3.

tampere

TTT-klubi: Timo Lassy Band,Tampereen Työväen Teatteri, tampere18.3. Klo 22:00

keikka

Saksofonisti Timo Lassy hankki kannuksensa uudenlaista jazzkulttuuria, tyyliä ja asennetta Suomeen tuoneissa yhtyeissä U-Street All Stars ja The Five Corners Quintet. Soolouralleen hän kasasi ympärilleen bändin, joka on pysynyt yhdessä ensimmäisestä levystä lähtien ja on sen jälkeen julkaissut neljä kansainvälisestikin menestynyttä albumia.

Loppuunmyytyjä keikkoja takovan Timo Lassy Bandin voimana on alusta asti ollut näyttävyys, viihdyttävyys ja kokonaisuutena ulospäin suuntautunut svengaava meininki, mikä ei ole jäänyt kriitikoilta, keikkajärjestäjiltä, levynostajilta eikä liveyleisöltä huomaamatta.

Bändinjohtaja Lassy puhuu mielellään yhtyeestään ilmaisunsa lähtökohtana ja nostaa usein esiin jokaisen soittajan voimavaroja sekä levyillä että keikoilla. Kansainvälisen tason huippusoittajat Teppo Mäkynen (rummut), Antti Lötjönen (kontrabasso), Abdissa Assefa (perkussiot) ja Georgios Kontrafouris (piano, urut) saavatkin yhtyeen kappaleet lentoon niin pienessä klubissa kuin isoilla festivaaliareenoilla. 

TTT-Klubin keikka on yksi virallisista #TLB10, Timo Lassy Bandin 10-vuotisjuhlavierailuista.

”One of Europe’s sharpest bands” – The Sunday Times, UK

Timo Lassy, saksofoni
Georgios Kontrafouris, kosketinsoittimet
Antti Lötjönen, kontrabasso
Teppo Mäkynen, rummut
Abdissa Assefa, lyömäsoittimet

Show klo 22, ovet klo 21:00.

Liput 20,50 €