Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Free Fall Nights: Emma Salokoski & Hilkka Louhivuori,Kulttuurikeskus Vernissa, vantaa31.3. Klo 20:00

keikka

Klubisarja Free Fall Nights jatkuu Tikkurilan keskustassa sijaitsevalla Kulttuurikeskus Vernissalla 31.3., jolloin lavalle nousee artisti Emma Salokoski! Häntä ennen esiintyy nousevana kykynä huippulahjakas Hilkka Louhivuori. 

Jokainen klubi-ilta on ainutkertainen ja täynnä yllätyksiä niin jokaiselle illan aikana esiintyvälle muusikolle, artistille kuin yleisöllekin. Lähes nelituntinen klubi-ilta muodostuu kolmesta osasta: Nouseva kyky, Tähtiartisti ja Free Fall -jamit. Lava on avoin rohkeimmille taiteilijoille koko illan, joten jos olet halunnut esiintyä huippuartistien kanssa nyt se on mahdollista!

Kalevi Louhivuoren johtama, korkeatasoisista muusikoista koostuva Free Fall Houseband toimii kaikkien klubi-illoilla vierailevien tähtien komppiryhmänä. Free Fall -nimi tulee siitä, että jokainen vieraileva artisti joutuu heittäytymään todelliseen vapaapudotukseen. Esitettävä musiikki on sekä artistien omaa että heidän valitsemiaan lainakappaleita. Kaikki on turvallista siihen asti, ennen kuin kappale lähtee käyntiin – sitten vapaapudotus alkaa. Omat tutut kappaleet, eivät edes lainakappaleet mene sillä tavalla, kuin ne on totuttu kuulemaan. Free Fall Houseband määrää tahdin ja meiningin.

Kevätkauden esiintyjinä ovat:

3.2.2017 Johanna Försti sekä Biniyam Schelling
24.2.2017 Tuomo sekä Tuuli Ikonen
31.3.2017 Emma Salokoski ja Hilkka Louhivuori
28.4.2017 Janna sekä Eva Louhivuori
26.5.2017 Timo Lassy ja Linda Fredriksson

Huom! Klubille mahtuu kolmesataa henkilöä. Lippuja Free Fall Night -iltoihin myy Tiketti. Liput 20 € / 15 €.

Tapahtuma on ikärajaton (ala-ikäisille on oma alue).

Keikat samana päivänä kaupungissa vantaa

Ei muita keikkoja.