Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 3.3.

helsinki

Jormin-Pyysalo-Ounaskari Trio (SE/FI),G Livelab, helsinki3.3. Klo 19:00

keikka

Arvostettu ruotsalaisbasisti Anders Jormin kuuluu eurooppalaisen jazzin merkittäviin luottonimiin. Jorminin debyyttialbumi ilmestyi vuonna 1984 ja suuren osan hänen levytyksistään on julkaissut kuuluisa saksalainen ECM-levymerkki. G Livelabissa kuultavassa harvinaislaatuisessa konsertissa Jormin yhdistää voimansa pari vuotta sitten Yrjö-palkinnon vuoden kotimaisena jazzmuusikkona pokanneen rumpali Markku Ounaskarin ja vibrafonistinero Severi Pyysalon kanssa.

Anders Jormin, basso / Severi Pyysalo, vibrafoni / Markku Ounaskari, rummut

Ovet: 18:00

Showtime 19:00

Liput: 20 €

Panurama-klubi feat. Aili Ikonen,Lavaklubi, helsinki3.3. Klo 21:00

keikka

Vibrafonisti Panu Savolaisen isännöimillä suosituilla Panurama-klubeilla Lavaklubin lavalle nousee jälleen suomalaisen musiikin merkkihenkilöitä. Maaliskuun klubia tähdittää maamme jazzlaulajien kärkikaartiin lukeutuva Aili Ikonen. Savolaisen ja Ikosen aiempiin yhteistöihin lukeutuu mm. huippusuosittu, suomalaista jazziskelmää tuoreella näkökulmalle esitellyt Jazzbasilli -projekti yhdessä Savolaisen HERD-trion kanssa. Tässä taatusti yllätyksellisessä illassa kaksikko levittelee niin vanhoja kuin uusiakin jazzbasilleja raikkaina laulu-vibrafoni-duoina.

Aili Ikonen, laulu
Panu Savolainen, vibrafoni & isännöinti

Liput 12/8 €
Sarjalippu koko kevääksi 30 €
Ennakkoon Kansallisteatterin lippumyymälästä, p. 010 733 1331.

www.ailiikonen.fi 
www.panusavolainen.com 
www.lavaklubi.fi 

turku

Flame Jazz: Snorre Kirk Quintet (DK),Café Tiljan, Åbo Svenska Teater, turku3.3. Klo 22:00

Snorre Kirk Quintet (www)

keikka

Tanskalainen rumpali Snorre Kirk on yksi hienoimmista pohjoismaisista muusikoista. Kirkin ilmaisu on varsin perinteikästä swing-henkistä jazzia, ja hänen sävellystuotantoaan onkin verrattu Duke Ellingtonin ja Charles Mingusin musiikkiin. Yhtyeen tuoretta Europa-albumia on ylistetty kansainvälisessä mediassa, ja taitava tanskalaisyhtye esittää levyn materiaalia nyt ensimmäistä kertaa turkulaisyleisölle. Luvassa on svengaavaa ja näkemyksellistä jazzia Euroopan huipulta.

Tobias Wiklund – kornetti
Jan Harbeck – tenorisaksofoni
Magnus Hjorth – piano
Lasse Mørck – basso
Snorre Kirk – rummut

Liput : 15 € / opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / S-Etu 13,50 € (max 2 etua/kortti, ei bonusta) ÅST:n lippukassa, Hansakortteli,
Ticketmaster (+palvelumaksu 2,50 €)