Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Panurama-klubi vieraanaan Atte Kilpeläinen,Lavaklubi, helsinki1.4. Klo 21:00

Panu Savolainen

Atte Kilpeläinen

keikka

Panurama-klubit marssittavat jälleen Lavaklubille suomalaisia musiikkielämän huippunimiä. Klubia isännöivä vibrafonisti Panu Savolainen loihtii vaihtuvien vieraiden kanssa monipuolisia konsertteja, joissa tullaan kuulemaan mm. kansanmusiikkia, klassista musiikkia sekä tietenkin jazzia. Panumaisella tavalla sekoitettuna ja tarjoiltuna, rennolla meiningillä.

Huhtikuussa Panurama-klubilla kuullaan mm. Johann Sebastian Bachin sävellyksiä, kun klubin vieraaksi saapuu alttoviulisti Atte Kilpeläinen. Muun muassa Helsingin kaupunginorkesterin sekä Suomen kansainvälisesti menestyneimmän jousikvartetin Meta4:n riveistä tuttu Kilpeläinen muodostaa Savolaisen kanssa duon, joka ei musiikin raja-aitoja tunne. Tämä alttoviulu & vibrafoni -duo ei ole aprillipila!

Atte Kilpeläinen, alttoviulu
Panu Savolainen, vibrafoni 

Liput 12/8 €, sarjalippu kaikkiin iltoihin 40 €.
Kansallisteatterin lippumyymälä, puh. 010 733 1331.

www.panusavolainen.com 
www.lavaklubi.fi 

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Mikko Innanen & Simo Laihonen, DXXXA D & DeVilleHard Rock House, helsinki1.4. Klo 22:00

keikka

Saksofonisti Mikko Innanen ja rumpali Simo Laihonen päätyivät päätynyt improvisoimaan duona kohdattuaan useissa eri kokoonpanoissa. Molemmat muusikot soittavat ja kiertävät lähes taukoamatta ja ovat tuttuja mm. yhtyeistä Plop, Mikko Innanen & Innkvisitio, Black Motor, Jorma Tapio & Kaski, Kalle Kalima & K-18 ja Sound & Fury. HRH:n keikka on heidän Moskovasta alkavan kevätkiertueensä päätepiste.

Mikko Innanen - saksofonit
Simo Laihonen - rummut 

Hard Rock House
Roihuvuorentie 1
Klo 22-03
Liput: 7 €