Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 27.4.

helsinki

Adele Sauros Quartet,Teatteri Kallio, helsinki27.4. Klo 19:00

Adele Sauros Quartet perustettiin keväällä 2012, ja se on siitä asti keikkaillut aktivisesti lukuunottamatta vuoden taukoa 2014-2015, jolloin Sauros asui Hollannissa ja yhtyeen basisti Kaisa Mäensivu New Yorkissa. Keväällä 2014 yhtye sai toisen sijan Young Nordic Jazz Comets kilpailussa ja Adele Sauros palkittiin solistipalkinnolla. Ensilevy It Is Who I Am julkaistiin kesällä 2014, ja feattaajayhteistyötä yhtye on tehnyt mm. Verneri Pohjolan ja Joonatan Raution kanssa. Nykyään rumpalina on Jonatan Sarikoski yhtyeen toisen rumpalin Ville Luukkosen mentyä New Yorkiin opiskelemaan. Yhtye äänittää toisen levynsä keväällä 2016. 

Adele Sauros Quartet soittaa yhtyeen johtajan ja saksofonistin Adele Sauroksen sävelllyksiä. Musiikissa yhdistyvät erilaiset tunnelmat herkistä balladeista meneviin modaalisiin ja melodisiin ralleihin. Monia eri tyylejä yhdistellään ennakkoluulottomasti, ja sävellykset ovat tarinoita ja tunnetiloja elämän varrelta.

Viiden uuden sävellyksen ensiesitys. Mukana myös vanhempaa materiaalia. 

Adele Sauros - tenori- ja sopraanosaksofonit
Vili Itäpelto - piano
Kaisa Mäensivu - kontrabasso
Jonatan Sarikoski - rummut

 

Vapaa pääsy!

Rytmihäiriöklubi: Randy Benson,Ravintola Juttutupa, helsinki27.4. Klo 21:00

Huhtikuun viimeisellä Rytmihäiriöklubilla kuullaan huippukvartetti Randy Bensonia. 

Joonatan Rautio – saksofoni
Kari Setälä – kosketinsoittimet
Juho Kivivuori – basso
Jussi Lehtonen – rummut

Vapaa pääsy!

hyvinkää

Il Mondo Di Karri with CLNB Quartet,Oluthuone Joutsen, hyvinkää27.4. Klo 20:00

Il Mondo Di Karri - illassa CLNB Quartet!

ll Mondo di Karri on jazzpianisti Karri Luhtalan kehittämä kiertuekonsepti, joka tuottaa Suomeen vaihtuvia kansainvälisiä jazzkokoonpanoja. Muusikot tulevat yleisimmin Luhtalan opiskelumaasta, Italiasta, mutta yhtä lailla mistä tahansa muualta. Yhteinen nimittäjä on itse Luhtala, joka soittaa kokoonpanoissa koskettimia. Muutaman viime vuoden aikana Suomessa on Luhtalan tuottamana soittanut jo parisenkymmentä erilaista kokoonpanoa ja viitisenkymmentä muusikkoa. Luhtalaa onkin kutsuttu jazzin suurlähettilääksi, eikä suotta.

Roomalainen Carlo Conti on ehtinyt vierailla Suomessa jo aiemminkin. Persoonallinen Conti on perehtynyt modaaliseen jazzimprovisointiin esikuvanaan George Garzone, ja on loistava tulkitsija sekä improvisoija. Yhtyeen kontrabasisti ja rumpali kuuluvat Rooman kysytyimpiin jazzmuusikoihin. Kokoonpano soittaa omia sävellyksiä sekä jazzklassikoita.

Carlo Conti - alttosaksofoni
Karri Luhtala - piano
Stefano Nunzi - kontrabasso
Ermanno Baron - rummut

jyväskylä

Jonne Taavitsainen Threedom,Poppari, jyväskylä27.4. Klo 19:00

Jonne Taavitsainen Threedom

keikka

Kansainvälisen levytyssopimuksen saaneen Jonne Taavitsainen Threedomin debyyttialbumi Leap of Faith tuo ilmoille tuoretta ja ennakkoluulotonta jazzmusiikkia. Jonne Taavitsainen, Joel Parvamo ja Joonas Tuuri muodostavat ammattimaisen, monipuolisen ja rytmisesti jännittävän kokoonpanon.

Jonne Taavitsainen, rummut
Joel Parvamo, kitara
Joonas Tuuri, basso

Liput 10 € ovelta