Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 7.10.

orivesi

Vapaat äänet -kiertue,Oriveden opisto, orivesi7.10. Klo 19:00

Journal Intime Plays Jimi Hendrix "Lips on fire" (www)

keikka

Harvinaislaatuinen puhallintrio elvyttää Jimi Hendrixin henkeä Oriveden opistossa tiistaina 7.10.

Ranskalainen Journal Intime on kolme huippusoittajan saumaton liiga

Trio Journal Intime hurmasi Ultra Music Nightsin yleisön kunnianosoituksellaan Jimi Hendrixille vuoden 2012 Pori Jazzeilla. Tänä syksynä sähäkkä vaskiyhtye palaa Suomeen 13 keikan kiertueelle. Tiistaina 7.10. Journal Intime soittaa Oriveden opistossa.

Journal Intime
Sylvain Bardiau trumpetti
Fred Gastard bassosaksofoni
Matthias Mahler pasuuna

Oriveden opisto
Koulutie 5, 35300 Orivesi
Liput ovelta (van käteinen)
Peruslippu 15 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 10 €
Konserttia järjestää Vapat äänet, yhteistyössä Oriveden opiston kanssa.


”Jimi Hendrix ei ollut pelkästään kaikkien aikojen kitaristi, vaan täysin ennakkoluuloton ja intohimoinen musiikillinen seikkailija, joka tavoitteli aina ennenkuulematonta rakentaen samalla kosmista siltaa loputtoman avaruuden ja aikojen takaa kaikuvan bluesin välille. Siksi Jimi olisikin digannut Journal Intimeä, koska ranskalainen torvitrio ymmärtää kaiken tuon, rakastaa Hendrixiä ja nimenomaan vie hänen musiikkinsa uudelle tasolle alkuperäistä matkimatta. Esimakua homman mielikuvituksellisuudesta saa upealta Lips On Fire albumilta (2010).
Yhtyeessä puhaltaa kolme kovaa soittajaa, jotka kaikki kuuluvat ranskalaisten avant-jazzareiden ja improvisoijien kermaan, mutta ovat lionneet mureiksi myös funkin, reggaen, salsan ja afron mehuissa. Kokemusta siis on. ”
Jussi Niemi, Pori Jazz 2012