Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Pekka Toivonen: You Me,Mikael Agricolan kirkko, helsinki23.3. Klo 20:00

Pekka Toivonen

Vapaa pääsy

Säveltäjä Pekka Toivosen ensimmäisen uusklassisen musiikin albumin julkaisukonsertti. Levyn julkaisee VIT Music, uusi punkimpi klassisen musiikin levymerkki.

Pekka Toivonen, piano
Sofia-Liis Liiv, viulu
Kaisa Ruotsalainen, viulu
Tatu Ahola, sello
Mila Laine, sello
Saara Viika, sello

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Manala Afterwork Jazz feat. Marian PetrescuRavintola Manala, helsinki23.3. Klo 17:00

Vapaa pääsy

Manala Afterwork Jazz on vuodesta 2018 toiminut viikoittainen jazzklubi Helsingin keskustassa. Klubilla esiintyvät Suomen eturivin huippumuusikot kotoisassa ja tunnelmallisessa ympäristössä. Tapahtuma on pääsymaksuton, joten suosittelemme käyttämään pääsylipuista säästyneet rahat ravintolan legendaarisiin pizzoihin ja virvokkeisiin!

Arto Ikävalko - piano
Joonas Tuuri - basso
Ville Luukkonen - rummut
Marian Petrescu - piano

Strandberg ProjectKoko Jazz Club, helsinki23.3. Klo 19:00

keikka

Liput 18 €

Koko Jazz Clubilla julkaistaan Strandberg Projectin tuoreen neljän levyn CD-boxi, jota on työstetty viimeiset kolme vuotta. Tuoreimmat äänityssessiot ovat peräisin viime vuoden marraskuulta. Yhtye perustettiin vuonna 1995 ja on toiminnut aktiivisesti siitä lähtien.

Jukka Gustavson, laulu & kosketinsoittimet
Sami Virtanen, kitara
Jan-Olof Strandberg, basso
Jartsa Karvonen, rummut

North Of Kallio Ensemble - LevynjulkaisukeikkaKapsäkki, helsinki23.3. Klo 19:00

North Of Kallio Ensemble

keikka

Liput 15/20€

Kun Euroviisu-voittaja, The Voice Of Finland -finalisti, vuoden Jazz-Emma voittaja sekä rumpalivirtuoosi perustavat jazzbändin, mielenkiintoinen lopputulos on taattu. North Of Kallio Ensemble ravistelee helsinkiläistä jazz-skeneä tarttuvilla melodioilla, isolla energialla, huippumuusikoilla sekä maailmanluokan solistilla.

Yhtye on julkaissut kaksi singleä: Ferris Wheel – feat. Jukka Eskola ja Equilibrium. Debyyttialbumi nimeltä Constellations ilmestyy 17.3.2023 sisältäen bändin originaali-materiaalia.

Näin yhtye kuvaa musiikkiaan: "Meidän musiikki on pohjoismaista jazzia, joka ottaa vaikutteita elokuvamusiikista sekä jäsentemme musiikillisista matkoista läpi vuosien. Luvassa on suuria tunteita, pieniä herkkiä hetkiä, elämän suruja sekä iloja."

Mukana levynjulkaisukeikalla myös Jukka Eskola.