Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

TRIO TANGUANGO,Trattoria Sorrento Wanha Mylly, kuopio23.11. Klo 19:00

Trio Tanguango

Liput 15 /10 € (jäsenet, opiskelijat)

Savonlinnalaisen Trio Tanguangon ohjelmistoon kuuluu etenkin Ástor Piazzollan tuotanto ja tango nuevo, mutta myös perinteisempi argentiinalainen tango ja uudet raikkaat sovitukset Suomi-tangoista.

Trio Tanguangon muodostavat pitkän linjan ammattimuusikot Susanna Mieskonen-Makkonen, Kirsi Laamanen ja Maija Teikari. Trio on esiintynyt vuodesta 2013 asti useilla eri festivaaleilla niin kotimaassa kuin eri puolilla Eurooppaa, mm. Berliinissä ja Dresdenissä Saksassa sekä Tbilisissä Georgiassa ja Petroskoissa Venäjällä.

Trio Tanguango on julkaissut vuosina 2015 ja 2017 albumit Tanguango ja Hotel Tango, joista jälkimmäisellä trion solistina laulaa baritoni Juha Kotilainen. Äänitteet on otettu hyvin vastaan niin kriitikoiden kuin laajemman yleisön keskuudessa. Ne ovat saanut kiitettävästi soittoaikaa genrerajat ylittäen – sama yksittäinen kappale on soinut niin klassiseen-, kuin etno-, jazz- ja iskelmämusiikkiin erikoistuneilla radiokanavilla.

Susanna Mieskonen-Makkonen on savonlinnalainen freelancemuusikko ja viulisti. Kirsi Laamanen on opiskellut harmonikansoittoa mm. Keski-Suomen konservatoriossa Alpo Pohjan ja Vladimir Dolgopolovin johdolla. Maija Teikari on opiskellut pianonsoittoa Sibelius-Akatemiassa ja Helsingin konservatoriossa.

Keikat samana päivänä kaupungissa kuopio

Ei muita keikkoja.