Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Validi Karkia 11v: ESA KOTILAINEN & HOT HEROS,Studio Hilkka, pori21.2. Klo 19:00

Hot Heros

Esa Kotilainen

keikka

Ovet klo 18.30, showtime klo 19.00.

Lippuvaraukset: kukkesand@hotmail.com 

Porilaisen Validi Karkian vuosi 2022 starttaa kihelmöivällä kollaboraatiolla. Jazztrio Hot Heros soittaa nyt ensimmäistä kertaa säveltäjä-kosketinvelho Esa Kotilaisen kanssa. Kotilainen tunnetaan mittavasta urastaan oman musiikin parissa, sekä muun muassa Wigwamin, Hectorin ja Tasavallan Presidentin kokoonpanoista. Myös Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Suomen Kansallisoopperassa soittaneelle Kotilaiselle presidentti Tarja Halonen myönsi Director musices -arvonimen vuonna 2000. Tuorein soololevynsä Unisali rytmiryhmänään Anssi Nykänen ja Lauri Porra julkaistiin viime syyskuussa.

Hot Heros eli porilaislähtöinen saksofonisti Sami Sippola, basisti Ville Rauhala ja lyömäsoittaja Janne Tuomi tekee universumin ensiesiintymisensä Kotilaisen kanssa Porissa Validi Karkia -klubin kevätkauden avajaiskonsertissa. Luvassa on uusia sfäärejä elektronisen musiikin ja luomuisan jazzin leikkauspinnoilla.

Konsertti juhlistaa myös Validi Karkia -klubin 11 vuotta laadukkaan elävän musiikin sanansaattajana. Validissa on esiintynyt tähän mennessä lähes 1700 muusikkoa 28 maasta 37 eri lokaatiossa Porissa. Nimekkäimpiä artisteja ovat olleet Carla Bley, Bill Frisell, Tony Levin, Terry Bozzio, Simon Phillips, Damo Suzuki, Ralph Towner, Marc Ribot ja Peter Brötzmann. Esa Kotilainen, kosketinsoittimet

Sami Sippola, saksofoni

Ville Rauhala, kontrabasso

Janne Tuomi, lyömäsoittimet

Keikat samana päivänä kaupungissa pori

Ei muita keikkoja.