Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Afrojazz Quintet feat. Jimi Tenor & Charlotta Kerbs,Storyville, helsinki30.11. Klo 20:00

Afrojazz Quintet

(+ Charlotta Kerbs)
keikka

Afrojazz Clubin housebandin Afrojazz Quintetin vieraina spacejazz-afrobeat-avantga rdisti Jimi Tenor ja soul-blueslaulaja Charlotta Kerbs. Pitkän ja tuotteliaan uran luonut Jimi Tenor tunnetaan mm. itse rakentamistaan soittimista ja yhteistyöstään legendaarisen rumpalin Tony Allenin kanssa. Charlotta Kerbs hurmaa karismallaan ja sielukkailla afro-, reggae ja soulklassikoiden tulkinnoillaan. Luvassa kolme tanssittavaa ja hurmioitunutta settiä torstai-illan ratoksi!

Lauluntekijä-runoilija Matthew John lukee runojaan settien lomassa.

Jimi Tenor, laulu, tenorisaksofoni, huilu, koskettimet
Charlotta Kerbs, laulu
Antero Priha, trumpetti, laulu
Akim Color, perkussiot, laulu
Julius Heikkilä, kitara
Daniel Iiskola, basso
Anssi Tirkkonen, rummut
Alvar Gullichsen, perkussiot, laulu

Liput 10 € + narikka 3 € / Tiketistä 11,50 € + narikka 3 €. 
Showtime 20:30, kolme settiä. 

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Nassaun FasaaniKoko Jazz Club, helsinki30.11. Klo 19:00

keikka

Nassaun Fasaani on rumpali Toni Porthenin ja saksofonistin Joonatan Raution yhteinen näkemys tämän päivän sähköisestä jazzfunkista. Yhtyeen musiikki on kiehtova yhdistelmä rytmi- ja etnomusiikin eri tyylejä. Sulavat fuusiotunnelmat yhdistyvät luontevasti äkkivääriin sovituksiin, jotka yllättävät kuulijoiden lisäksi paikoin myös itse muusikot.

Joonatan Rautio, saksofoni
Toni Porthen, rummut
Jussi Fredriksson, koskettimet
Juho Kivivuori, basso
Abdissa Mamba Assefa, perkussiot
 
Nassaun Fasaanin muusikot ovat Suomen jazzkentän huippuja. Räjähtävän virtuoottinen Toni Porthen tunnetaan monien jazzyhtyeiden riveistä sekä yhteistyöstä Anna Abreun kanssa. Yrjö-palkittu Joonatan Rautio onnistuu edelleen yllättämään jazzyleisöä instrumenttinsa ylivertaisena taiturina. Pianisti Jussi Fredriksson sähköistää Nassaun Fasaanin sointimaailman Moog-maalailuillaan ja terävillä Rhodes-sooloilla. Rytmiryhmää täydentää vielä suomalaisen sähköbasson soiton kivijalka Juho Kivivuori ja armottomasti svengaava lyömäsoittaja Abdissa ”Mamba” Assefa.
 
Ovet auki klo 18.00

Olli Ahvenlahti "Thinking, Whistling" -kuuntelutilaisuusKorjaamo, helsinki30.11. Klo 18:00

keikka

Digelius Musicissa kuunnellaan torstaina 30.11. Olli Ahvenlahden uutta levyä Thinking, Whistling. Olli Ahvenlahti ja levyn tuottajana sekä julkaisijana toimiva Matti Nives keskustelevat albumista.

We Jazz Recordsin 8.12. julkaisema albumi on saatavilla tilaisuudessa ennakkoon Ahvenlahden omistuskirjoituksella varustettuna (CD ja LP).

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Olli Ahvenlahti New Quartet esittää uuden levyn musiikkia ensi kertaa We Jazz -festivaalilla julkaisukonsertissa Aleksanterin teatterissa maanantaina 4.12.

http://wejazz.fi/2017