Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 10.11.

espoo

April Jazz Club: Varre Vartiainen Quartet feat. Yoran Vroom (NL),Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo10.11. Klo 19:00

Varre Vartiainen Quartet feat. Yoran Vroom

keikka

19:00 | Ebeli Big Band joht. Rasmus Soini
20:00 | Varre Vartiainen Quartet feat. Yoran Vroom (NL)

Tiukasta groovesta tunnettu Varre Vartiaisen Quartet saa April Jazz Clubille vieraakseen tähtirumpali Yoran Vroomin Hollannista! Yoran on yksi kiinnostavimpia nuoren polven eurooppalaisia rumpuvirtuooseja ja hänen viimeaikaisia keikkojaan ovat olleet muun muassa Corey Henryn ja Ed Mottan yhtyeet. Saksofonissa Vartiaisen bändissä loistaa UMO:n palkittu super-tenoristi Manuel Dunkel. Basson varresta löytyy monissa liemissä marinoitu Ape Anttila, joka on kiistatta kuulunut kotimaisten basistien ykköskaartiin jo 30 vuoden ajan. Varre Vartiainen on puolestaan espoolaisille tuiki tuttu muun muassa yhteistyöstään Espoo Big Bandin kanssa. Vartiaisen virtuoottiseen ja ennakkoluulottomaan ilmaisuun ovat luottaneet esimerkiksi UMO Jazz Orchestra, Ed Motta, Severi Pyysalo ja Kauko Röyhkä. Illan ohjelmisto koostuu Varren omista, persoonallisista biiseistä sekä tarkoin harkituista iskusävelmistä muiden muassa Michael Breckerin ja Mike Sternin nuottisalkusta.

Varre Vartiainen: kitara
Manuel Dunkel: saksofoni
Ape Anttila: basso
Yoran Vroom: rummut

Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton.

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta. Voit tehdä varauksen kätevästi täällä.

iisalmi

Timo Lassy Band,Ravintola Raatihuone, iisalmi10.11. Klo 20:00

keikka

Suomen tunnetuimpiin jazzartisteihin lukeutuva Timo Lassy viettää soolouransa ja yhtyeensä 10-vuotisjuhlaa vuonna 2017. Puhuttelevasta soundista ja karismaattisista esiintymisistä tunnetun saksofonistin musiikissa yhdistyvät viihdyttämisen lisäksi perinteen kunnioittaminen, vahva luottamus omaan musiikkiin sekä huippuunsa hiottu yhtyesoitto. Rouheus, vuorovaikutus ja svengi ovat Lassyn jazzin ytimessä. Kokeneen ja paljon yhdessä esiintyneen yhtyeen keikat ovat täynnä hypnotisoivia rytmejä, houkuttelevia melodioita ja improvisaation hurmosta.

Timo Lassy – saksofoni

Georgios Kontrafouris – piano & wurlitzer

Antti Lötjönen – basso

Teppo Mäkynen –  rummut

Abdissa Assefa – perkussiot

turku

Flame Jazz: Joona Toivanen Trio,Café Tiljan, turku10.11. Klo 22:00

keikka

 

Joona Toivanen - piano
Tapani Toivanen - basso
Olavi Louhivuori - rummut

Jyväskylästä maailmanmaineeseen ponnistanut Joona Toivanen Trio on tullut jo kypsään 20 vuoden ikään. Pohjoismaista lyyristä pianojazzia soittava kokoonpano juhlistaa tasavuosia kiertueella ja uudella albumilla. Trio nousi kansainväliseen tietoisuuteen pohjoismaisen jazzyhtyekilpailun voiton myötä, ja vuodet ovat vieneet yhtyettä ympäri maailmaa Australiaa ja Aasia myöten.

Liput: 15 € / opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / S-Etu 13,50 € (max 2 etua/kortti, ei bonusta), ÅST:n lippukassa Hansakorttelissa ja Ticketmaster(+palvelumaksu 2,50 €)

Lipunmyynti myös ovella klo 21 alkaen.