Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz Club: Dominic J Marshall Trio (UK/NL),Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo24.11. Klo 19:00

Dominic J Marshall Trio

keikka

19:00 | Ebeli Show: Tapiola Boogie Band
20:00 | Dominic J Marshall Trio (UK/NL)

Dominic J Marshall on Englannista kotoisin oleva pianisti-säveltäjä ja hänen viimeisin albuminsa ”The Triolithic” oli kuluvana vuonna ehdolla Edison National Jazz -palkinnon saajaksi. Marshall lainaa musiikissaan muun muassa elektronisen- ja hip-hop musiikin elementtejä, saavuttaen persoonallisen soundin vertaansa vailla. Pianovisionäärin lahjat on huomattu niin yleisön kuin muusikoidenkin keskuudessa ja Marshall onkin hiljattain kiinnitetty maailmankuuluun The Cinematic Orchestraan.

Marshallin musiikilliset juuret juontavat puolestaan Amsterdamin konservatorioon, josta valmistumisen jälkeen hän onnistui saamaan opetusta suoraan jazzin huipulta; kitaristi Kurt Rosenwinkeliltä, pianisti Brad Mehldaulta sekä trumpetisti Ambrose Akinmusirelta. Tänä aikana syntyi myös Marshallin ensimmäinen trio-levytys ”The Oneness”, jota esimerkiksi London Jazz News kommentoi ”iskeväksi debyytiksi”.

Dominic J Marshall: piano
Glenn Gaddum jr. basso
Jamie Peet: rummut

“Marshall looks to be one for the future” -Selwyn Harris (Jazzwise)
“He brings together a great heritage of the past, but also something very fresh and new.” -Jamie Cullum

Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta. Voit tehdä varauksen kätevästi täällä.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.