Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Manuel Dunkel Standards Trio Rytmihäiriöklubilla,Ravintola Juttutupa, helsinki15.11. Klo 21:00

Manuel Dunkel – saksofonit

Eero Seppä – basso

Jaska Lukkarinen – rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

jaZZanti-konsertti: Silva-Zetterberg-Innanen-LeppänenWHS teatteri Union, helsinki15.11. Klo 19:00

keikka

Susana Santos Silva: trumpetti

Mikko Innanen: saksofonit

Torbjörn Zetterberg: kontrabasso

Joonas Leppänen: rummut

Uuden kansainvälisen huippuyhtyeen ensikonsertti huipentaa Helsinki Jazzin syksyn 2017 jaZZanti-konserttisarjan. Lähtölaukaus yhtyeelle syntyi Joonas Leppäsen kiinnostuksesta soittaa aikaisemmin kanssamuusikon Susana Santos Silvan sekä Torbjörn Zetterbergin kanssa. Yhtyeen täydentää monipuolinen ja uniikki Mikko Innanen.

Susana Santos Silva on portugilainen trumpetin taituri, joka on viime aikoina asunut Ruotsissa. Hänet muistetaan ehkä parhaiten 2015 Tampereen Jazz Happeningissä esiintyneestä yhtyeestään ”Life and Other Transient Storms”, konsertista julkaisi Clean Feed Records myös äänitteen. Susana on soittanut useiden keskieurooppalaisten muusikoiden kanssa tai yhtyeissä, kuten Kaja Draksler, Mette Rasmussen, Jorge Queijo, Mats Gustafssonin useat yhtyeet ja tietenkin Torbjörnin yhtye ”Och Den Stora Frågan” ja duo Torbjörnin kanssa.

Kotisivut https://susanasantossilva.com

Torbjörn Zetterberg on kansainvälisesti tunnustettu säveltäjä ja kontrabasisti. Hän soittanut useissa ruotsalaisissa ja kansainvälisissä huippuyhtyeissä (Jonas Kullhammar, Alberto Pinton, Ivo Perelman, Daniel Levin) ja hänen yhtyeensä Torbjörn Zetterberg Hot Five oli persoonallinen yhtye. Hän myös julkaissut useita soololevyjä. Hänen nykyinen pääyhtyeensä ” Och Den Stora Frågan” on julkaissut kaksi erinomaista levyä ja yhtyeeltä on tulossa uusi konserttilevy vuoden vaihteessa. Tulossa on eriomainen levy, koska olin konsertissa, jossa levyn äänitys tapahtui.

Kotisivut https://torbjornzetterberg.tumblr.com

Mikko Innanen on Suomen monipuolisimpia ja kansainvälisimpiä muusikoita ja myös merkittävä jazzsäveltäjä. Hänen yhtyeitään ovat Mikko Innanen & Innkvisitio, Mikko Innane 10+ sekä Mikko Innanen & Simo Laihonen duo, Gourmet, PLOP.

http://www.mikkoinnanen.com/

Joonas Leppänen on alunperin jyväskyläläinen rumpali, joka soittaa monessa eri yhtyeissä, kuten Big Blue, Maxxxtet, Plastic Island, Hela Havet Stormar. Hänen oma yhtyeensä Alder Ego julkaisi alkuvuodesta kiitetyn levyn.

 Joonas Leppänen Facebookissa

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Jazz Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Konsertti alkaa klo 19.00 (ovet avautuvat klo 18.00). WHS Teatteri Union, Unioninkatu 45 LH 1-2 / Siltavuorenranta 18, 00170 Helsinki. Liput (käteisellä) 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 10 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2. (www.digelius.com) tai Liveto.fi, jolloin lippujen hinnat: 21,5/16,5/10,5 €.

The Great Helsinki Swing Big Band - Rock SwingsMalmitalo, helsinki15.11. Klo 19:00

keikka

Karismaattinen Geir Rönning (voc) laulaa solistina ohjelman koostuessa rock-klassikoihin tehdyistä upeista swing-sovituksista. Norjalainen Rönning asuu nykyään Suomessa, mutta esiintyy ympäri maailmaa. Hän edusti Suomea Euroviisuissa 2005 kappaleella Why.  Samana vuonna hän esitti Helsingin Yleisurheilun MM-kilpailujen virallisen sävelmän Victory Olympiastadionilla. Viime vuosina Rönning on kiertänyt maailmaa tunnetun ruotsalaisen pianovirtuoosi Robert Welssin ja hänen Rhapsody in Rock -show'n mukana. Kapellimestarina toimii Antti Rissanen.

Kesto noin 75 min, ei väliaikaa. Liput 21,50 €. Lipunmyynti p. 09 31012000 ja Lippupiste. Järj. The Great Helsinki Swing Big Band Ry