Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Jean-Erik,Black Box, Musiikkitalo, helsinki3.11. Klo 19:00

Jean-Erik

keikka

Jean-Erik seikkailee pohjoismaisen jazzin moderniin maailmaan etsimään grooven ja svengin salaisuutta. Matkansa varrella hän kohtaa niin jykeviä bassoriffejä kuin hartaita harmonioitakin, jotka kuljettavat häntä pitkin monitasoisen rytmikästä polkua kohti viimeisiä turnajaisia. Sieltä selviytyessään löytää hän matkansa oikean merkityksen, ja lähtee käsissään jotain enemmän kuin oli tullut hakemaan.

Pauli Lyytinen, saksofonit
Artturi Rönkä, piano
Janne Tuovinen, kontrabasso
Anssi Tirkkonen, rummut

Liput: 17,50/11/6 € (Ticketmaster), 15/10/5 € (Musiikkitalo)
Konsertti lähetetään suorana verkossa: www.uniarts.fi/uniartstv 
Lisätietoja: Ulla Havulehto, 050 384 3451, ulla.havulehto(at)uniarts.fi

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Panurama feat. Vuokko Hovatta KolmisinLavaklubi, helsinki3.11. Klo 21:00

Vuokko Hovatta Kolmisin (www)

keikka

Vibrafonisti Panu Savolaisen isännöimällä suositulla Panurama-klubilla kuullaan ainutlaatuisia musiikki-iltoja huippuvieraiden tähdittämänä.

Marraskuussa lumoudutaan Vuokko Hovatta Kolmisin -yhtyeen tuoreen Tämä runo lumoaa sinut, joka olet aina inhonnut runoja -esityksen parissa. Kesäkuussa 2017 kantaesitty ohjelmisto koostuu Riina Katajavuoren runoista, joita ovat säveltäneet mm. yhtyeen riveissä soittavat Panu Savolainen ja Atte Kilpeläinen. Kolmisin -yhtyeen keulahahmona kuullaan Ultra Brastakin tuttua näyttelijä-laulaja Vuokko Hovattaa, jonka voi myöhemmin syksyllä bongata myös Kansallisteatterin Tippukivitapaus -musikaalista.

Vuokko Hovatta, laulu
Atte Kilpeläinen, alttoviulu
Panu Savolainen, vibrafoni

Liput 12/8 €