Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Viapori Jazz: 100 Years of Thelonious Monk,Jääkellari, helsinki25.8. Klo 17:00

keikka

Satavuotisjuhlien teemaan liittyy myös Teemu Viinikaisen soolokonsertti Jääkellarissa. Vuonna 1917 syntynyt pianisti Thelonious Monk mullisti jazzmusiikin sekä sävellyksillään että erittäin persoonallisella soittotyylillään, ja tarjoaa siis upeat eväät Viinikaisen musiikilliselle tutkimusmatkalle. Tiedossa vinkeitä kappaleita, intensiivistä kitarointia ja tämän päivän monkismia. Vain Viapori Jazzissa.

Liput 25 €

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Viapori Jazz: Yona & Varre Vartiainen OrchestraTenalji von Fersen, helsinki25.8. Klo 19:00

Varre Vartiainen Orchestra

(+ Yona)
keikka

Huippukitaristi Varre Vartiainen luotsaa loistavaa orkesteriaan tähtenään tällä kertaa harvinaisen monipuolinen muusikko Yona. Jazzin, laulelman, tangon ja rapin parissa seikkaillut laulaja-lauluntekijä on versioinut aiemminkin Dingoa ja Pave Maijasta Varren orkesterin säestyksellä. Jazzkaapuun kiedotaankin tänä iltana nostalgisia 80–90-luvun suomirockin klassikoita.

Liput 25 €

Art Goes Kapakka: Ida Alanen TrioVaelsa, helsinki25.8. Klo 19:00

Ida Alanen Trio

keikka

Ida Alanen Trio on nuorista muusikoista koostuva yhtye, jonka kaikki jäsenet vaikuttavat erilaisissa kokoonpanoissa ympäri Suomea. Trio esittää raikkaita tulkintoja jazzmusiikin parhaimmistosta 50-luvulta nykypäivään sekä Alasen sävellyksiä yhtyeen sovittamina.

Ida Alanen (piano)
Sami Jaakkola (kontrabasso)
Tuomas Ruokonen (rummut)

Vapaa pääsy!