Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 2.8.

helsinki

Jazz-Espa: Plastic Island,Espan lava, helsinki2.8. Klo 16:00

keikka

Johanna Sulkunen – voc, Aki Rissanen – keys, Joonas Leppänen – dr

Tuoreen trion musiikki yhdistelee taidepoppia, improvisaatiota ja electronicaa. Ajan hermolla oleva soundimaailma ja biisirakenteet poikkeavat tavanomaisesta jazzilmaisusta, mutta taitavien muusikoiden ansiosta jazzvaikutteet ovat koko ajan läsnä. Tanskalaistuneen laulajan Johanna Sulkusen pehmeä ja vivahteikas ääni tempaa mukaansa tunnelmiin sekä tarinankertojana että yhtenä yhtyeen instrumenttina. Bändi julkaisi ensimmäisen EP:nsä syksyllä 2016.

Jazz-Espa: AR Quartet,Espan lava, helsinki2.8. Klo 17:30

keikka

Artturi Rönkä – p, Sampo Kasurinen – sax, Eero Seppä – b, Jonatan Sarikoski – dr

AR Quartet soittaa pääasiassa pianisti-säveltäjä Artturi Röngän musiikkia. Sävellyksissä ammennetaan niin modernin jazzin kuin klassisen musiikin perinteistä, mutta lopullisen leiman musiikille antavat kvartetin saumaton yhteissoitto sekä vapaasti virtaava improvisaatio. Useissa jazzkilpailuissa menestyneen, arvostetun yhtyeen esikoislevy julkaistiin maaliskuussa 2014. Tänä vuonna AR Quartet julkaisee uuden levyn ja palaa samalla keikkatauolta.

Piston Kesäjazz-klubilla,Ravintola Juttutupa, helsinki2.8. Klo 21:00

keikka

Kitaristi Tuomo Dahlblomin Piston Juttutuvan Kesäjazz -klubilla!

Tuomo Dahlblom – kitara
Lasse Piirainen – kosketinsoittimet
Juho Kivivuori – basso
Anssi Nykänen – rummut
Mongo Aaltonen - lyömäsoittimet

Vapaa pääsy!

pori

ZICLA & Janne Tuomi,Porin kaupunginkirjasto, pori2.8. Klo 19:00

ZICLA

keikka

Vietnamilais-itävaltalainen duo ZICLA kerallaan lyömäsoittaja Janne Tuomi aloittaa Validi Karkia –klubin superkansainvälisen syyskauden!

Vietnamilaisen Cao Thanh Lanin ja itävaltalaisen Gregor Siedlin ZICLA yhdistelee musiikissaan elementtejä folk-musiikista, minimalismista ja musiikkiteatterista. Duon ohjelmisto koostuu heidän sävellyksistään zitherille, klarinetille ja elektroniikalle. Rumpali ja lyömäsoittaja Janne Tuomen liittyessä mukaan, on konsertin jälkipuolisko täynnä yllätyksiä kolmen eri kulttuurin muusikoiden kohdatessa improvisatoristen musiikillisten dialogien merkeissä.

Konsertti aloittaa Validi Karkia –klubin kansainvälisen ja kunnianhimoisen syyskauden, jossa tullaan kuulemaan esiintyjävieraita 17 eri maasta.

Cao Thanh Lan: zither/marxophone, elektroniikka
Gregor Siedl: klarinetti, elektroniikka 
Janne Tuomi: rummut, lyömäsoittimet

Duon Suomen-kiertuetta on tukenut Itävallan suurlähetystö – Helsinki. 

Liput 10€

https://siedlcao.com/zicla/ 
http://jannetuomi.blogspot.de/