Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 3.8.

helsinki

Jazz-Espa: Remmel/Zenger/Heinola Trio,Espan lava, helsinki3.8. Klo 16:00

keikka

Max Zenger – sax, b. cl, Heikko Remmel – b, Aleksi Heinola – dr

Voimakas intensiteetti sekä musiikillinen kommunikointi kuvastavat hyvin vuonna 2015 perustetun RZH Trion musiikkia. Basisti Heikko Remmel, saksofonisti Max Zenger ja rumpali Aleksi Heinola yllättävät ja pitävät kuulijan varpaillaan rytmikkäällä ja kiihkeällä musiikillaan. Trio käyttää omia sävellyksiään ja sovituksiaan jazz-standardeista lähtökohtana musisoinnilleen.

Jazz-Espa: Tuomas Paukku Scription,Espan lava, helsinki3.8. Klo 17:30

keikka

Tuomas Paukku – gtr, Artturi Rönkä – p, Janne Tuovinen – b, Tomi Saikkonen – dr

Keväällä 2016 perustettu Tuomas Paukku Scription jatkaa siitä mihin Paukun suomalais-ruotsalainen Description-kokoonpano jäi. Yhtye edustaa nuoren suomalaisen jazzsoittajiston aktiivista kärkiryhmää ja se tulkitsee kitaristin omaleimaista ja tiivistunnelmaista musiikkia vastustamattomalla palolla. Tyylillisesti Scriptionin musiikki nojaa vahvasti moderniin jazzimpressionismiin, mutta se etsii uusia maisemia ja ulottuvuuksia venyttämällä rohkeasti traditioiden karsinoivia raja-aitoja. ”Halusin uuden ja kotimaisen yhtyeen. Tässä se nyt on!”, Paukku havainnollistaa tilannetta.

laitila

Jazzkukko 2017,Laitila, laitila3.8. Klo 18:00

keikka

18.00- 19:15 Laitilan iltatori
MUSIIKKILEIRIN OPETTAJAT (mm. Kari Antila, Tuomo Uusitalo, Gianni Gagliardi (ESP), Arta Jekabsone (LAT), Aleksi Kaunisvirta ja Juha Ellmen) ESIINTYVÄT 

Vapaa pääsy!