Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 24.8.

helsinki

Jazz Orbits at Planet Suvilahti – Linnunrata 2017,Tiivistämö, Suvilahti, helsinki24.8. Klo 21:00

Jazz Orbits

keikka

Jazz Orbits Linnunradan siideribaarissa (Garage/Tiivistämö) klo 21 & 22 Jazz Orbits on Timo Tuhkasen kokoama jatsin ja improvisaatioon erikoistunut kokoonpano jonka lähtökohtana on planeettojen kiertymät, niiden värit ja virtaukset. Mukana Tuhkasen lisäksi on Matti Luokkanen, Ilmari Rönkä, ja Jesse Luostarinen. Perinteinen kokoonpano pitää sisällään salaisuuksia ja Jazz Orbits leijailee ääniavaruudessa kahden setin verran myöhäisillassa.

Timo Tuhkanen - kitara, vetopasuuna
Ilmari Rönkä - alttosaksofoni
Matti Luokkanen - tenori- ja sopraanosaksofoni
Jesse Luostarinen - rummut

Sointi Jazz Orchestra + Combo,Cafe Regatta, helsinki24.8. Klo 20:00

keikka

Sointi Jazz Orchestra konsertoi kantaohjelmistollaan Cafe Regatan tunnelmallisessa miljöössä! Hämärtyvässä illassa, Taiteiden yön hengessä on ohjelmiston sävellykset kyllästetty erikoislatauksin, kun kaikki on mahdollista. Illan aloittaa Sointi Jazz Combo setillään kello 20, jonka jälkeen (kello 21) musiikista vastaa koko 18-henkinen yhtye! Säävaraus. www.sointijazzorchestra.com

Konserttiin on vapaa pääsy.

Viapori Jazz: Tuomo Prättälä Trio + Verneri Pohjola,Tenalji von Fersen, helsinki24.8. Klo 19:00

Tuomo Prättälä Trio

keikka

Monipuolisen pianisti-laulaja Tuomo Prättälän taidot ja näkemys ihastuttavat kontekstiin katsomatta. Tällä kertaa Tuomo on koonnut loisteliaan jazztrion. Kurt Weillin, Cole Porterin ja Rodgers & Hart -lauluntekijäduon klassikkokappaleiden lisäksi kuullaan myös uusia sovituksia alun perin vähemmän jazzillisista sävelmistä. Tuomon mukaan tarjolla on viihdettä ja taidetta, svengillä ja tunteella. 

Keikalla erikoisvieraana Verneri Pohjola. 

Liput 25 €

Art Goes Kapakka: Linear John,Juttutupa, helsinki24.8. Klo 22:00

keikka

Debyyttilevynsä Hits with a Twist viime vuonna julkaissut Linear John seikkailee epäsäännöllisen rytmimusiikin maailmassa.

Markus Holkko (laulu ja saksofoni)
Tuomo Dahlblom (basso)
Samuli Rautiainen (koskettimet)
Teemu Mustonen (rummut)

Vapaa pääsy!