Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

UMO & Higher Ground Vocals with Special Guest Vanessa Haynes,Savoy-teatteri, helsinki6.4. Klo 19:00

UMO Helsinki Jazz Orchestra

Higher Ground

Vanessa Haynes (UK)

keikka

UMO, brittiläisen Incognito-yhtyeen laulaja Vanessa Haynes ja gospelkuoro Higher Ground Vocals ilahduttavat soulin ja gospelin ystäviä huhtikuussa. Ilta koostuu solistin omasta ohjelmistosta ja soul-klassikoista.

Alkujaan trinidadilainen, nykyään Lontoossa asuva Vanessa Haynes on tulkitsija, joka ottaa yleisönsä sielukkaalla äänellään ja valtavalla lavakarismallaan. Hän on tehnyt Incogniton ohella soolouraa ja laulanut mm. Van Morrisonin ja Chaka Khanin taustalla.

Higher Ground Movement on rajat ylittävä musii­killinen yhteisö. Sen osana toimii 25 laulajan Higher Ground Vocals, jonka ainutlaatuista soundia on live-esitysten ohella kuultu useiden artistien taustalla mm. Suomi Love ja Tähdet tähdet -ohjelmissa.

Konsertin kapellimestarina toimii Mikko Hassinen, kuoroa johtaa Hanna-Maria Helenius.

Liput Lippupisteestä 34 € / 30 € / 17 € (Normaalihinta 31 €, eläkeläiset 27 €, työttömät, opiskelijat ja lapset 15,50 € + Lippupisteen palvelumaksu 1,50–3 €).

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Jeff Parker & The New BreedG Livelab, helsinki6.4. Klo 19:00

keikka

Tortoise-yhtyeestä tuttu kitaristi Jeff Parker saapuu Chicagosta Helsinkiin ja tuo G Livelabiin The New Breed -kokoonpanonsa, joka esittää musiikkia saman nimiseltä albumilta. Parkerin musiikki on biittien ohjaamaa nykyjazzia, jota voisi hyvin kutsua "psykedeeliseksi soul jazziksi".


Jeff Parker, sähkökitara & sampleri / Josh Johnson, alttosaksofoni, bassoklarinetti & koskettimet / Paul Bryan, sähköbasso & syntetisaattori / Jamire Williams, rummut & sampleri

Ovet: 18:00  

Showtime: 19:00 

Liput: 24 €

KJC Guitar Special: Varre, Timo, Teemu & MarziKoko Jazz Club, helsinki6.4. Klo 19:00

keikka

Guitar Special on KJC:n pääsiäislahja kitarismin ystäville!

Varre Vartiainen, Timo Kämäräinen, Teemu Viinikainen ja Marzi Nyman tuovat kitaransa, pedaalinsa ja valloittavat persoonansa klubille. Miehet tarjoilevat kitaramusiikin klassikoita ja omia sävellyksiään. Rytmisektiota tähdittää isolla kokemuksella Jukkis Uotila, basson varressa Timo Hirvonen.  

Ovet aukeavat jo klo 18, ja yhteistyökumppanimme Soundtools esittelee tuoteuutuksia. 

Varre Vartiainen, kitara
Timo Kämäräinen, kitara
Teemu Viinikainen, kitara
Marzi Nyman, kitara

Jukkis Uotila, rummut
Timo Hirvonen, basso

Liput 20 €