Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

The Great Helsinki Swing Big Band - The Great Betty Roché Special,Malmitalo, helsinki18.5. Klo 19:00

keikka

Swing Big Band esittää toukokuun konserttinsa laulaja Betty Rochén kunniaksi johtajanaan trumpetisti Erno Tiittanen ja solistinaan yksi Suomen ykköslaulajista – Johanna Iivanainen.

Amerikkalainen blueslaulaja Mary Elizabeth "Betty" Roché (1920–1999) tuli tunnetuksi erityisesti lainakappaleella Take the ”A” Train (Duke Ellington). Roché levytti mm. Savoy Sultansien, Hot Lips Pagen, Duke Ellingtonin ja Clark Terryn kanssa. Savoy Sultansin laulusolisti hän oli 1941–1942 ja Duke Ellingtonin yhtyeessä 40- ja 50-luvulla.

Trumpetisti/säveltäjä/sovittaja Erno Tiittanen on koostanut ja nuotintanut kappaleet levyiltä The Great HSBB:lle ja Johanna Iivanaisen laulettaviksi. Tiittanen on työskennellyt, säveltänyt ja sovittanut musiikkia useimmille suomalaisille big bandeille ja viihdeorkestereille. Tämän hetken suurin työllistäjä on Riku Niemi Orchestra. Tiittanen tunnetaan myös taiteilijanimellä Ernio Arricone ja hän kapellimestaroi mm. orkestereissa Nat Newborn Big Time, Arricone Big Band, Lahti Big Band ja Grani Big Band.

Johanna Iivanainen on yksi Suomen huippulaulajista ja hänet on palkittu Louis Armstrong -palkinnolla 2002 ja vuotta myöhemmin Sony Electronics Finland ja Suomen Jazzliitto myönsivät hänelle historian ensimmäisen Sony Jazzpalkinnon.

Kesto 75 min, ei väliaikaa

Liput 20 €

Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Lippupalvelu

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1

www.malmitalo.fi

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Rytmihäiriöklubi: Nina MyaRavintola Juttutupa, helsinki18.5. Klo 21:00

keikka

Hurmaava Nina Mya hyppää Juttutuvan lavalle huippupoppoonsa säestämänä. 

Nina Mya – laulu
Petri Puolitaival – saksofoni
Jukka Eskola – trumpetti
Henri Mäntylä – piano
Jori Huhtala – basso
Tuomas Timonen – rummut

Vapaa pääsy!