Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 17.5.

helsinki

Tiistai Arabia: Standards Twisted,Arabiasali, helsinki17.5. Klo 19:00

"Standards Twisted" - vääristyneet standardit. Jazzstandardien musiikilliset ainekset revitään alkuperäisestä kappaleesta ja survotaan säkkiin. Säkkiä ravistellaan ja ainekset pudotetaan ulos. Tuloksena aineksia aivan uudessa muodossa, ihan sekaisin ja toisiinsa kietoutuneina, kuin pyykki pesukoneen jäljiltä! Saa nähdä tunnistaako kuulija esitetyt jazzstandardikappaleet. Tavoitteena on, ettei ainakaan heti, ehkei jopa lainkaan!

Jarkko Soinikoski, trumpetti
Tommi Kolunen, trumpetti
Jani Jokinen, pasuuna
Ville-Veikko Airaniemi, kitara
Jonas Metsäkylä, kitara
Aleksi Ylimäki, rummut ja lyömäsoittimet
Axel Jaatinen, rummut ja lyömäsoittimet

 

Järjestäjä: Metropolian Musiikki Galleria-sali, Hämeentie 133, sisäpiha Helsinki 56

Vapaa pääsy!

Hietsu is Happening!,Hietarannan paviljonki, helsinki17.5. Klo 19:00

Hietsu is Happening
Ti 17.5. klo 19 Juhlasali

Tölöläb 
Turkka Inkilä, huilu
Saku Mattila, oboe
Taavi Oramo, klarinetti ja eloelektroniikka
Antti Salovaara, fagotti

Kallio/Rinnetmäki Impulsion
Mika Kallio, rummut
Satu Rinnetmäki, tanssi

Ninni Poijärvi & Mika Kuokkanen
Poijärvi, laulu, piano ja viulu
Kuokkanen, kitara

Poikkitaiteellinen tapahtumasarja tuo tällä kertaa Hietaniemeen jazzrummutusta, tanssia, genrevapaata improvisointia ja intiimiä roots-musiikkia.

Helsinkiläis-hannoveriläinen Tölöläb on oman kuvailunsa mukaan genrevapaan hiekkalaatikon lumikola, joka nitisee liitoksistaan jokaisella keikallaan kuin rippileirillä elämänsä viimeisen hiekkalinnan rakentavien teinien arvomaailma.

Tanssija Satu Rinnetmäki ja jazzrumpali Mika Kallio tutkivat äänen ja liikkeen monimuotoisia impulsseja ja jännitteitä – luvassa on vahvaa läsnäoloa hetkessä improvisaation keinoin.

Hietsun Paviljongin ”omaa väkeä” edustavat Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen. Rakastetut roots-muusikot ovat tuttuja esimerkiksi omasta Hoedown-kokoonpanostaan sekä J.Karjalaisen yhtyeestä. Hietsun Paviljongin tiistai-illassa he esiintyvät intiimisti duona.

Basisti Antti Lötjösen, saksofonisti Mikko Innasen ja kitaristi Petri Kumelan perustaman ja kuratoiman tapahtumasarjan tavoitteena on saattaa yhteen erityylisiä muusikoita ja esiintyviä taiteilijoita, sekä tuoda Hietarannan ainutlaatuiseen ympäristöön jotain ennen kuulematonta, näkemätöntä ja kokematonta. Kuraattorit toivottavat Hietsun paviljonkiin tervetulleiksi kaikki kaupunkilaiset ja kaupungissa vierailevat ihmiset.

Liput 15/10 (eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat), liput ovelta