Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz Club: Martti Vesala Soundpost Quintet ja Ebeli Show,Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo1.4. Klo 18:00

keikka

Martti Vesala Soundpost Quintet – modernia svengaavaa jazzia Miles Davisin ja Wayne Shorterin hengessä

18:00 | Ebeli Show
19:00 | Martti Vesala Soundpost Quintet

Loppuillassa lava on vapaa spontaaneille jamisessioille!

Martti Vesala Soundpost Quintet esittää nuoremman polven helsinkiläisen trumpetistin ja säveltäjän Martti Vesalan säveltämää modernia svengaavaa jazzia. Vuonna 2011 perustettu kvintetti koostuu nuorista suomalaisista jazzin huippuammattilaisista. Yhtyeen konserteissa pääosaan nousee taitavien soittajien välinen ryhmätyö, jonka runkona Vesalan sävellykset toimivat – tästä yhtyeen nimi Soundpost Quintet. 

Kolme Soundpost Quintetin tärkeintä tyylillistä esikuvaa ovat Miles Davisin 1960 -luvun kvintetin dynaaminen groove, saman aikakauden kokeellinen yhdysvaltalainen jazz sekä saksofonisti/säveltäjä Wayne Shorterin elegantti sävelkieli. Vesala pyrkii modernin jazzin ”perusyksikön”, akustisen jazz-kvintettikokoonpanon sovituksellisien mahdollisuuksien monipuoliseen hyödyntämiseen.

Martti Vesala: trumpetti ja flyygelitorvi
Petri ”Pope” Puolitaival: tenorisaksofoni ja huilu
Joonas Haavisto: piano
Juho Kivivuori: kontrabasso
Ville Pynssi: rummut

April Jazz -festivaalin jameista tuttu esiintymispaikka Tapiola Garden on muokattu jazzklubille sopivaan tyyliin. Aulabaarin loungessa on mukavaa viettää iltaa rennosti seurustellen ja klubilla voi myös nauttia illallisen livemusiikin lomassa varaamalla pöydän etukäteen Grill it! -ravintolasta. Lapsetkin ovat tervetulleita, koska ikärajaa ei ole. Liput voi ostaa ovelta tai ennakkoon Lippupisteestä.

Liput ovelta 10 € | Lippupisteen ennakkoliput 12,50 €
Tapahtuma on ikärajaton.

Järjestäjä: Espoo Big Band ry.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.