Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Hutera (www)

keikka

Hutera on helsinkiläinen rytmimusiikin iskuryhmä, jonka musiikissa on ripaus jazzia, bluesia, rhytm & bluesia sekä rockia. Alunperin Samu Buteran innoittamana koottu bändi soittaa omia kappaleitaan sekä valittuja paloja mm. King Curtisilta, Earl Bosticilta ja Ray Charlesilta. Svengi on taattu!

Johannes Salomaa - saksofoni

Petri Pietilä - kitara ja laulu

Risto Kumpulainen - piano

Timo Tuppurainen - kontrabasso

Niklas Ahlsved - rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

JuhlatYlioppilasteatterin studio, helsinki20.3. Klo 19:00

keikka

Suomen ahkerin yrittäjä, kaivinkonekeisari Matti Holma täyttää 60 vuotta. Kohottakaamme malja ja viettäkäämme unohtumaton ilta yrittäjyyttä, perhettä ja taidetta ylistäen! Ohjelmassa muistoja Matin elämän varrelta, puheenvuoroja läheisiltä sekä illan huipentumana Sointi Jazz Orchestran big band -konsertti. Olet lämpimästi tervetullut juhlistamaan päivänsankaria hänen perheensä kanssa. Tehdään yhdessä illasta ikimuistoinen! "Yrittäjä on artisti."

Ylioppilasteatterin ja Sointi Jazz Orchestran "Juhlat" on uudenlainen konsertin ja teatteriesityksen yhdistävä teos. Yleisö kutsutaan syntymäpäiväjuhlaan, joka kärjistyy perheen välienselvittelyksi. Taiteilijan ammatin valinneet lapset kyseenalaistavat isänsä kovat bisnesarvot, mutta ilman rahaa ei illan konserttiakaan kuultaisi. Onko taiteen tehtävä vain viihdyttää liikemiehen syntymäpäivillä? Kenelle korkeakulttuuri kuuluu?

SOINTI JAZZ ORCHESTRA: Rasmus Soini (musiikin johto, sävellykset) Petteri Hietamäki (altto- ja sopraanosaksofoni, huilu), Pekka Seppänen (alttosaksofoni, klarinetti), Frans Thomsson (tenori- ja sopraanosaksofoni, klarinetti), Janne Saarinen (tenorisaksofoni, oboe), Max Zenger (baritonisaksofoni, bassoklarinetti), Tommi Kolunen (trumpetti, flyygelitorvi), Jose Mäenpää (trumpetti, flyygelitorvi), Leo Kylätasku (trumpetti, flyygelitorvi), Jasmin Afaneh (trumpetti, flyygelitorvi, huilu, alttohuilu), Ilkka Hongisto (käyrätorvi), Panu Luukkonen (pasuuna), Matti Vuolahti (pasuuna), Heikki Vesala (pasuuna), Kenneth Ojutkangas (tuuba, bassopasuuna), Aleksis Liukko (piano), Joonas Tuuri (kontrabasso), Siiri Partanen (rummut, lyömäsoittimet)

Näyttelijät: Heikki Herva, Henna Holländer, Inkeri Hyvönen, Hennariikka Laaksola, Marius Laiho, Kiia Laine, Tiina Mäki, Vili Orava, Matti Pajulahti.

Liput: 15 € aikuiset / 8 € alennuslippulaiset
Ryhmäliput (min. 8 hlö) 12 € / 6 €
Maksuvälineenä käy vain käteinen.

Will Vinson–Mike Moreno QuartetMalmitalo, helsinki20.3. Klo 19:00

Will Vinson–Mike Moreno Quartet

keikka

Will Vinson–Mike Moreno Quartet

New York Jazz

Juhlittu saksofonisti/pianisti/säveltäjä Will Vinson, joka on esiintynyt sellaisten jazzsuuruuksien kuin Gonzalo Rubalcaban ja Kurt Rosenwinkelin kanssa sekä tehnyt yhteistyötä mm. popartistien Rufus Wainwrightin ja Sean Lennonin kanssa, saapuu toistamiseen Suomeen. Tällä kertaa hänen mukanaan on uusi ”all-star New York” -kvintetti/kvartetti – Will soittaa yhtyeessä sekä pianoa että saksofonia. Kitarassa on lyyrinen nero Mike Moreno. Bändin johtajana hyvin tunnettu Morano on myös nähty vierailijana Joshua Redmanin, Nicolas Paytonin ja monien muiden ryhmissä. Rummuissa on Detroit-syntyinen Clarence Penn, jonka biografiaa lukee kuin jazzin kuka on kukin -julkaisua – mukana on sellaisia nimiä kuin Betty Carter, Wynton Marsalis, Stanley Clarke, Steps Ahead ja Michael Brecker. Basisti Rick Rosato on vasta 26-vuotias, mutta silti hän on saanut pitelemättömällä groovellaan aikaan suosiomyrskyn New Yorkin jazz-skenellä.

Liput 15 €

Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Lippupalvelu

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki

www.malmitalo.fi

Arabian Kevät: Jane B. & Funk MastersArabiasali, Metropolia, helsinki20.3. Klo 19:00

keikka

Jane B. & Funk Masters Jane B.:n orgaaninen funk-liekki palaa hikeä ja rasvaa tihkuen kummisetänsä James Brownin jalanjäljissä! Basisti Marko Liskin ohjastama yhtye tarjoilee täyslaidallisen James Brownin musiikkia.

Jane B. Anniina Karjalainen aka Jane B., laulu; Miika Pylkkänen, koskettimet; Lauri Kallio, kitara; Samuli Lepola, kitara; Marko Liski, basso; Saku Hjelt, rummut & perkussiot; Richard Söderlund, rummut & perkussiot; Jarkko Soinikoski, trumpetti; Giacomo Angeli, tenorisaksofoni; Casimir Ekman, baritonisaksofoni; Jesse Mast, alttosaksofoni